Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

“Kucaklaşma Zamanı” projesinin ilk değerlendirmesi yapıldı

GENEL 25.04.2019 - 16:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3677+ kez okundu.
 

“Kucaklaşma Zamanı” projesinin ilk değerlendirmesi yapıldı

Aydın'ın Didim İlçesi’nde, Kent Konseyi öncülüğünde Didim Kaymakamlığı, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte başlatılan “Kucaklaşma Zamanı Projesi” ara değerlendirme ödüllerinin törenle verildiği bildirildi.

AYDIN- Projenin paydaşlarından olan Didim Valiler ilkokulu'nda yapılan törene Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Kent Konseyi başkanı Osman Ayyıldız İlçe milli eğitim müdürü Recep Akdemir, Valiler ilkokulu müdürü Şakir Kır, Akbük Nurullah Kocabıyık ilkokulu İbrahim Karamanlıoğlu ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı. Törende ilk konuşan Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız projede iki okulun yer aldığını belirterek “Bu okullardan alacağımız sonuçlarla gelecek yıl bunu geniş çapta yapma düşüncemiz var. 111 öğrencimiz valilerden 101 öğrencimizde Nurullah Kocabıyık okulundan katıldı. Amacımız çocuklarımızın bu iletişim çağında birebir ve aile ilişkilerini unutmadan yol almalarıdır. Buna altyapı hazırlamaktı. Hedefimiz buydu; katılan öğrencilerimiz teşekkür ediyorum. Bu noktada velilerimizde buna katkı sundu” dedi. Didim Kaymakamı Mehmet Türköz ise “bu projenin adı kucaklaşma zamanı, teknoloji çağındayız ve ona bağımlıyız. Çocuklarımızı teknoloji bağımlılığından kurtarmak için bu çalışmayı yaptık. Bu projeyi bir yaşam felsefesi olarak kalmasını istiyoruz. Aileleriniz, akrabalarınız ve komşularınızla bir arada olmanızı istiyoruz. Tabii ki teknoloji olacak ama sokaklarda güzel, aile ortamı da güzel hayatın içinde olmanızı istiyoruz. 212 öğrenciyle başladık, inşallah seneye tüm öğrencilerimizde bu işin içinde olur” dedi. Konuşmaların ardından 212 öğrenci adına sembolik olarak bazı öğrencilere ödül olarak kitap ile fidan hediye edildi.
Aydın'ın Didim İlçesi’nde, Kent Konseyi öncülüğünde Didim Kaymakamlığı, Didim İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ile birlikte başlatılan “Kucaklaşma Zamanı Projesi” ara değerlendirme ödüllerinin törenle verildiği bildirildi.

AYDIN- Projenin paydaşlarından olan Didim Valiler ilkokulu'nda yapılan törene Didim Kaymakamı Mehmet Türköz, Didim Kent Konseyi başkanı Osman Ayyıldız İlçe milli eğitim müdürü Recep Akdemir, Valiler ilkokulu müdürü Şakir Kır, Akbük Nurullah Kocabıyık ilkokulu İbrahim Karamanlıoğlu ile öğretmenler ve öğrenciler katıldı.

Törende ilk konuşan Didim Kent Konseyi Başkanı Osman Ayyıldız projede iki okulun yer aldığını belirterek “Bu okullardan alacağımız sonuçlarla gelecek yıl bunu geniş çapta yapma düşüncemiz var. 111 öğrencimiz valilerden 101 öğrencimizde Nurullah Kocabıyık okulundan katıldı. Amacımız çocuklarımızın bu iletişim çağında birebir ve aile ilişkilerini unutmadan yol almalarıdır. Buna altyapı hazırlamaktı. Hedefimiz buydu; katılan öğrencilerimiz teşekkür ediyorum. Bu noktada velilerimizde buna katkı sundu” dedi.

Didim Kaymakamı Mehmet Türköz ise “bu projenin adı kucaklaşma zamanı, teknoloji çağındayız ve ona bağımlıyız. Çocuklarımızı teknoloji bağımlılığından kurtarmak için bu çalışmayı yaptık. Bu projeyi bir yaşam felsefesi olarak kalmasını istiyoruz. Aileleriniz, akrabalarınız ve komşularınızla bir arada olmanızı istiyoruz. Tabii ki teknoloji olacak ama sokaklarda güzel, aile ortamı da güzel hayatın içinde olmanızı istiyoruz. 212 öğrenciyle başladık, inşallah seneye tüm öğrencilerimizde bu işin içinde olur” dedi.

Konuşmaların ardından 212 öğrenci adına sembolik olarak bazı öğrencilere ödül olarak kitap ile fidan hediye edildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.