Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kros Ligi Finalleri Aydın’da

SPOR 01.12.2017 - 13:27, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4027+ kez okundu.
 

Kros Ligi Finalleri Aydın’da

Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet takviminde yer alan Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi’nin final yarışlarının Aydın Kuşadası Adagöl Kros Parkuru’nda gerçekleştirileceği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Kaymakamlığı, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kuşadası Belediyesi’nin destekleriyle Kuşadası Adagöl Kros Parkuru’nda 02 Aralık 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan final yarışlarına 108 takım ve 467 sporcu katılacak. Final yarışlarında ilimizi Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Yıldız Kızlar ve Küçük Erkekler Atletizm Takımı temsil edecek. Cumartesi günü sabah saat 10.30’da başlayacak final yarışlarında ilk olarak küçük kızlar kategorisindeki sporcular 1500 m. koşacak, 11.00’da ise küçük erkekler kategorisindeki sporcular 2000 m. koşarak madalya mücadelesi verecekler. Küçük erkekler yarışının ardından saat 11.30’da Yıldız Kızlar kategorisindeki sporcular 2000 m. koşacak ve son olarak saat 12:00’da ise Yıldız Erkekler 3000 m. koşarak yarışmalar tamamlanacak. Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcu ve takımlara madalya ile kupaları Atletizm Federasyonu Başkanlığı tarafından verilecek. Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi final yarışlarına katılacak takımlara ve sporculara başarılar diledi.
Türkiye Atletizm Federasyonu’nun 2017 yılı faaliyet takviminde yer alan Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi’nin final yarışlarının Aydın Kuşadası Adagöl Kros Parkuru’nda gerçekleştirileceği bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, Kuşadası Kaymakamlığı, Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü ve Kuşadası Belediyesi’nin destekleriyle Kuşadası Adagöl Kros Parkuru’nda 02 Aralık 2017 Cumartesi günü gerçekleştirilecek olan final yarışlarına 108 takım ve 467 sporcu katılacak. Final yarışlarında ilimizi Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor Kulübü Yıldız Kızlar ve Küçük Erkekler Atletizm Takımı temsil edecek.

Cumartesi günü sabah saat 10.30’da başlayacak final yarışlarında ilk olarak küçük kızlar kategorisindeki sporcular 1500 m. koşacak, 11.00’da ise küçük erkekler kategorisindeki sporcular 2000 m. koşarak madalya mücadelesi verecekler. Küçük erkekler yarışının ardından saat 11.30’da Yıldız Kızlar kategorisindeki sporcular 2000 m. koşacak ve son olarak saat 12:00’da ise Yıldız Erkekler 3000 m. koşarak yarışmalar tamamlanacak.

Müsabakalar sonunda dereceye giren sporcu ve takımlara madalya ile kupaları Atletizm Federasyonu Başkanlığı tarafından verilecek.

Aydın Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü, Küçükler ve Yıldızlar Bölgesel Kros Ligi final yarışlarına katılacak takımlara ve sporculara başarılar diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.