Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kozalak canına mal oldu

ASAYİŞ 06.02.2019 - 11:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3448+ kez okundu.
 

Kozalak canına mal oldu

Kozalak toplarken çam ağacından düşen işçi kurtarılamadı

AYDIN - Aydın’ın Koçarlı İlçesi’ne bağlı Mersinbelen Mahallesi’nde yaşayan 52 yaşındaki Ali Günaydın, kozalak toplarken çam ağacından düştü. Ağır yaralı olarak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan şahıs doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Talihsiz işçinin iç organlarının düşme sonucu patladığı öğrenildi. Edinilen bilgiye göre, Mersinbelen’den Çallı Bölgesi’ne gündelikçi olarak çam ağaçlarından kozalak toplamaya giden Ali Günaydın, akşam saatlerinde çıktığı yüksek bir çam ağacından düştü. Çevredekiler tarafından bahçeden alınan talihsiz işçi 112 Ambulansı ile Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Köyde yalnız yaşadığı ve hiç evlilik yapmadığı öğrenilen Ali Günaydın’ın ölümü herkesi üzerken, talihsiz işçinin küçüklüğünden geçimini beri kozalak toplama işçisi olarak kazandığı öğrenildi.
Kozalak toplarken çam ağacından düşen işçi kurtarılamadı

AYDIN - Aydın’ın Koçarlı İlçesi’ne bağlı Mersinbelen Mahallesi’nde yaşayan 52 yaşındaki Ali Günaydın, kozalak toplarken çam ağacından düştü. Ağır yaralı olarak Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırılan şahıs doktorların tüm çabalarına rağmen kurtarılamadı. Talihsiz işçinin iç organlarının düşme sonucu patladığı öğrenildi.

Edinilen bilgiye göre, Mersinbelen’den Çallı Bölgesi’ne gündelikçi olarak çam ağaçlarından kozalak toplamaya giden Ali Günaydın, akşam saatlerinde çıktığı yüksek bir çam ağacından düştü. Çevredekiler tarafından bahçeden alınan talihsiz işçi 112 Ambulansı ile Atatürk Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı. Köyde yalnız yaşadığı ve hiç evlilik yapmadığı öğrenilen Ali Günaydın’ın ölümü herkesi üzerken, talihsiz işçinin küçüklüğünden geçimini beri kozalak toplama işçisi olarak kazandığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.