Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Köy taramaları hayat kurtarıyor

SAĞLIK 25.03.2019 - 11:48, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4431+ kez okundu.
 

Köy taramaları hayat kurtarıyor

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin, köylerde gerçekleştirdiği sağlık taramaları sırasında kalp krizi geçirdiği ve kronik böbrek yetmezliği tespit edilen iki hasta, hastaneye sevk edilerek sağlığına kavuşturuldu.

AYDIN – İl Sağlık Müdürlüğü Mobil Hizmetler kapsamında Acil Tıp Uzmanı Dr. İlyas Koç, Hemşire Ayşegül Aksak ve Hemşire Ferruze Oflazoğlu ile İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli doktor ve hemşire ekiplerinin yaptığı köy taramalarında, Nazilli İlçesi Rahmanlar Mahallesi’nde ikamet eden 40 yaşındaki Soner Şimşek, tarama sonucunda Akut MI (Kalp Krizi) teşhisi konularak ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne getirildi. Burada kendisine Uz. Dr. Mustafa İnç tarafından anjio ve stend uygulanarak yoğun bakımda tedavi altına alındı. Tarama sırasında kalp krizi geçirdiği anlaşılan Şimşek, tedavi sonucunda sağlığına kavuştu. Yine Acil Tıp Uzmanı Dr. Alev Peker, hemşire Nevra Macit, Efeler İlçe Sağlık Müdürlüğü doktor ve hemşirelerinin yaptığı mobil taramalar sonucunda Efeler ilçesi Kuloğulları Mahallesinde ikamet eden 88 yaşındaki Mehmet Tokgöz, Kronik Böbrek Yetmezliği teşhisi ile Aydın Devlet Hastanesi’ne getirildi. Burada tetkik ve tedavisi yapılan Tokgöz, taburcu edildi. İl Sağlık Müdürüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, hastaları hastanede ziyaret ederek, kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yavuzyılmaz, “İlimizde vatandaşlarımızın sağlığı için gece gündüz demeden çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.
Aydın İl Sağlık Müdürlüğü ekiplerinin, köylerde gerçekleştirdiği sağlık taramaları sırasında kalp krizi geçirdiği ve kronik böbrek yetmezliği tespit edilen iki hasta, hastaneye sevk edilerek sağlığına kavuşturuldu.

AYDIN – İl Sağlık Müdürlüğü Mobil Hizmetler kapsamında Acil Tıp Uzmanı Dr. İlyas Koç, Hemşire Ayşegül Aksak ve Hemşire Ferruze Oflazoğlu ile İlçe Sağlık Müdürlüğü’nde görevli doktor ve hemşire ekiplerinin yaptığı köy taramalarında, Nazilli İlçesi Rahmanlar Mahallesi’nde ikamet eden 40 yaşındaki Soner Şimşek, tarama sonucunda Akut MI (Kalp Krizi) teşhisi konularak ambulansla Aydın Devlet Hastanesi’ne getirildi.

Burada kendisine Uz. Dr. Mustafa İnç tarafından anjio ve stend uygulanarak yoğun bakımda tedavi altına alındı. Tarama sırasında kalp krizi geçirdiği anlaşılan Şimşek, tedavi sonucunda sağlığına kavuştu.

Yine Acil Tıp Uzmanı Dr. Alev Peker, hemşire Nevra Macit, Efeler İlçe Sağlık Müdürlüğü doktor ve hemşirelerinin yaptığı mobil taramalar sonucunda Efeler ilçesi Kuloğulları Mahallesinde ikamet eden 88 yaşındaki Mehmet Tokgöz, Kronik Böbrek Yetmezliği teşhisi ile Aydın Devlet Hastanesi’ne getirildi. Burada tetkik ve tedavisi yapılan Tokgöz, taburcu edildi.

İl Sağlık Müdürüz Dr. Fevzi Yavuzyılmaz, hastaları hastanede ziyaret ederek, kendilerine geçmiş olsun dileklerinde bulundu. Yavuzyılmaz, “İlimizde vatandaşlarımızın sağlığı için gece gündüz demeden çalışmalarımız devam etmektedir” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.