Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Köşk’te Temiz Çevre, Sağlıklı Toplum Projesi

GÜNCEL 06.04.2017 - 10:14, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3421+ kez okundu.
 

Köşk’te Temiz Çevre, Sağlıklı Toplum Projesi

AK Partili Köşk Belediyesi, ilçe genelindeki çöp konteynerlerini yenileyerek, vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor.

AYDIN- Köşk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, tarafından “Temiz Çevre Sağlıklı Toplum” projesi kapsamında çöp konteynerlerini yeniliyor. Köşk Belediyesi 6360 sayılı yasa kapsamında bağlanan mahallelere ve ilçe genelinde çöp konteynerlerini yeniledi. Yeni mahalleler ile merkez için alınan yeni çöp konteynerinin Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından mahalle muhtarlarına teslimi yapılıyor. Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, baharın gelmesiyle hijyen şartlarının iyileştirilmesini ve kötü koku ve görüntünün ortadan kaldırılması gerektiğini ifade ederek, “Mahallelerimizi temiz, kendi hoş güzelliğiyle çevremize sunabilmemiz amacıyla sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi ile güvenli çöp toplama sistemini oluşturmak için yeni çöp konteynerlerini mahallelerimizin kullanım noktalarına teslimini gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.
AK Partili Köşk Belediyesi, ilçe genelindeki çöp konteynerlerini yenileyerek, vatandaşların hizmetine sunmaya devam ediyor.

AYDIN- Köşk Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü, tarafından “Temiz Çevre Sağlıklı Toplum” projesi kapsamında çöp konteynerlerini yeniliyor. Köşk Belediyesi 6360 sayılı yasa kapsamında bağlanan mahallelere ve ilçe genelinde çöp konteynerlerini yeniledi. Yeni mahalleler ile merkez için alınan yeni çöp konteynerinin Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından mahalle muhtarlarına teslimi yapılıyor.

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, baharın gelmesiyle hijyen şartlarının iyileştirilmesini ve kötü koku ve görüntünün ortadan kaldırılması gerektiğini ifade ederek, “Mahallelerimizi temiz, kendi hoş güzelliğiyle çevremize sunabilmemiz amacıyla sinek ve haşere oluşumunun önüne geçilmesi ile güvenli çöp toplama sistemini oluşturmak için yeni çöp konteynerlerini mahallelerimizin kullanım noktalarına teslimini gerçekleştiriyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.