Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Köşk’te STEM ile Geleceğe Yön Ver Projesi sona erdi

EĞİTİM 07.10.2017 - 18:04, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2459+ kez okundu.
 

Köşk’te STEM ile Geleceğe Yön Ver Projesi sona erdi

Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “STEM İle Geleceğe Yön Ver “ Projesi kapsamında gerçekleştirilen eğitimleri sertifika töreni ile sona erdi.

AYDIN- Sertifika töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş, “Fatih Projesi teknolojisiyle zenginleştirilen okullarımızdaki öğrenme ortamları, yenilenen müfredat programları ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak GEKA ile yapmış olduğumuz STEM projesiyle gerçekleşen yeni öğretim modelleri öğretmen ve öğrencilerimizin keyifli, verimli eğitim öğretimlerine olanak sağlayacaktır. Bu da güzel Köşk’ümüzün eğitimde ki kalitesi daha da artırılacaktır. Amacımız, doğru bilgiye ulaşabilen, yorumlayan, kendini ifade edebilen, ülkesi ve insanlık için gayret sarf eden, bilim ve teknolojiyle donanmış milli ve manevi değerlerine bağlı, geçmişi ile geleceği arasında bağ kurabilen bir nesil yetiştirmektir. Bu vesileyle eğitime katılan öğretmenlerimize ve STEM eğitimini vermek üzere burada bulunan Güney Ege Kalkınma Ajansının eğitimcilerine teşekkür ederim” dedi. Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün T.C Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın 2017 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında kabul edilen “STEM ile Geleceğe Yön Ver” projesi kapsamında gerçekleştirilen eğitimlerin son günü katılımcılara sertifikaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş, Şube Müdürleri Nedim Bay ve Ayfer Baya tarafından verildi.
Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün “STEM İle Geleceğe Yön Ver “ Projesi kapsamında gerçekleştirilen eğitimleri sertifika töreni ile sona erdi.

AYDIN- Sertifika töreninde konuşan İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş, “Fatih Projesi teknolojisiyle zenginleştirilen okullarımızdaki öğrenme ortamları, yenilenen müfredat programları ve İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü olarak GEKA ile yapmış olduğumuz STEM projesiyle gerçekleşen yeni öğretim modelleri öğretmen ve öğrencilerimizin keyifli, verimli eğitim öğretimlerine olanak sağlayacaktır. Bu da güzel Köşk’ümüzün eğitimde ki kalitesi daha da artırılacaktır. Amacımız, doğru bilgiye ulaşabilen, yorumlayan, kendini ifade edebilen, ülkesi ve insanlık için gayret sarf eden, bilim ve teknolojiyle donanmış milli ve manevi değerlerine bağlı, geçmişi ile geleceği arasında bağ kurabilen bir nesil yetiştirmektir. Bu vesileyle eğitime katılan öğretmenlerimize ve STEM eğitimini vermek üzere burada bulunan Güney Ege Kalkınma Ajansının eğitimcilerine teşekkür ederim” dedi.

Köşk İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nün T.C Güney Ege Kalkınma Ajansı’nın 2017 Yılı Teknik Destek Programı kapsamında kabul edilen “STEM ile Geleceğe Yön Ver” projesi kapsamında gerçekleştirilen eğitimlerin son günü katılımcılara sertifikaları İlçe Milli Eğitim Müdürü Selim Karataş, Şube Müdürleri Nedim Bay ve Ayfer Baya tarafından verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.