Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Köşk’te mezarlık ve şehitliklere bayram bakımı

GÜNCEL 01.09.2016 - 22:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2749+ kez okundu.
 

Köşk’te mezarlık ve şehitliklere bayram bakımı

Köşk’te İlçe merkezinde ve mahallerinde bulunan tüm mezarlıklar bayram öncesi elden geçirilerek bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapılıyor.

AYDIN- Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, ilçe sınırları içerisinde bulunan mezarlıkların tüm bakım hizmetiyle birlikte bayram öncesi vatandaşların ziyaretlerine de hazır hale getirileceğini dile getirdi. İlçe merkezinde ve daha önce köy olan mahallerde bulunan mezarlıkların bakım ve onarımlarının düzenli olarak zaten belediye ekiplerince yapıldığını hatırlatan Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, şunları söyledi: "Bayramların en güzel tarafı yaşayanlar kadar bu dünyadan göçüp giden ve bu dünyanın fani olduğunu bizlere hatırlatan sevdiklerimizin de anıldığı ve dualar edildiği günlerdir. Biz de belediye olarak bayram öncesi mezarlıklarımızın onarım ve bakımını yaparak tertemiz hale getirdik. Her zaman dini ve kültürel geleneklerimize saygı duyuyor ve sahip çıkıyoruz. Bu vesileyle tüm Şehitlerimizi ve yitirdiğimiz sevdiklerimizi, insanlarımızı bir kez daha hayırla anıyor, dua ediyor ve hepsine Allah’tan rahmet diliyorum.” Başkan Kılınç, Karatepe Şehitliği’nde ölmüşleri yad edip dua etti ve Karatepe Şehitleri için Fatiha okudu.
Köşk’te İlçe merkezinde ve mahallerinde bulunan tüm mezarlıklar bayram öncesi elden geçirilerek bakım, onarım ve temizlik çalışmaları yapılıyor.

AYDIN- Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, ilçe sınırları içerisinde bulunan mezarlıkların tüm bakım hizmetiyle birlikte bayram öncesi vatandaşların ziyaretlerine de hazır hale getirileceğini dile getirdi. İlçe merkezinde ve daha önce köy olan mahallerde bulunan mezarlıkların bakım ve onarımlarının düzenli olarak zaten belediye ekiplerince yapıldığını hatırlatan Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, şunları söyledi:

"Bayramların en güzel tarafı yaşayanlar kadar bu dünyadan göçüp giden ve bu dünyanın fani olduğunu bizlere hatırlatan sevdiklerimizin de anıldığı ve dualar edildiği günlerdir. Biz de belediye olarak bayram öncesi mezarlıklarımızın onarım ve bakımını yaparak tertemiz hale getirdik.

Her zaman dini ve kültürel geleneklerimize saygı duyuyor ve sahip çıkıyoruz. Bu vesileyle tüm Şehitlerimizi ve yitirdiğimiz sevdiklerimizi, insanlarımızı bir kez daha hayırla anıyor, dua ediyor ve hepsine Allah’tan rahmet diliyorum.”

Başkan Kılınç, Karatepe Şehitliği’nde ölmüşleri yad edip dua etti ve Karatepe Şehitleri için Fatiha okudu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.