Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Köşk’te bir proje daha hayata geçiyor

EĞİTİM (AA) - Anadolu Ajansı | 12.05.2015 - 10:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2608+ kez okundu.
 

Köşk’te bir proje daha hayata geçiyor

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Işılak, Köşk Anadolu Lisesi ve Kültür Merkezi Kompleksi projesini için İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre'yi ziyaret etti.

Köşk Anadolu Lisesi ve Kültür Merkezi Kompleksi projesinin daha önceden de yapılması kararının alındığını belirten Pervin Töre, “Köşk ilçemiz için çok amaçlı bir Anadolu Lisesi yapılmasını planlıyorduk. Artık bunun için çalışmalarımızın son aşamasına geldik ve Bakanlığımız ile temasımızı gerçekleştirerek kararımızı aldık. Eğitim öğretim için de vazgeçilmez olan Kültür Merkezi Kompleksi ile birlikte projemizi aynı anda tamamlayacağız” dedi. Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç da, projenin kısa süre içerisinde hayata geçirileceğini belirterek; “Köşk Anadolu Lisesi ve Kültür Merkezi Kompleksi Projemiz hayırlı olsun. Köşkümüz gençleri, öğrenci ve dışarıdan eğitime gelen üniversite öğrencilerimiz içinde eğitimden spora tüm aktivitelerini yapabilecekleri, hoşça vakit geçirebilecekleri büyük bir eğitim projesi niteliğinde. Anadolu Lisemiz uzun yıllardı eğitim vermekte idi. Biz bu okulumuz için yeniden bir okul yapılması kararımız olduğunu belirtmiştik. Köşk için Anadolu Lisesi ve Kültür Merkezi Kompleksi Projemizi hazırladık. Kültür Merkezi Kompleksi Projemizin içinde Köşkümüz için olmazsa olmaz yatırımları; kapalı spor salonu, basketbol, voleybol ve tenis kortu sahaları, kütüphane, bin kişilik bir konferans salonu ve kültür merkezi mevcut hayata geçireceğiz. Bu müjdeyle Köşkümüze hayırlı olsun" diye konuştu.
Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç ve Belediye Meclis Üyesi Mustafa Işılak, Köşk Anadolu Lisesi ve Kültür Merkezi Kompleksi projesini için İl Milli Eğitim Müdürü Pervin Töre'yi ziyaret etti.

Köşk Anadolu Lisesi ve Kültür Merkezi Kompleksi projesinin daha önceden de yapılması kararının alındığını belirten Pervin Töre, “Köşk ilçemiz için çok amaçlı bir Anadolu Lisesi yapılmasını planlıyorduk. Artık bunun için çalışmalarımızın son aşamasına geldik ve Bakanlığımız ile temasımızı gerçekleştirerek kararımızı aldık. Eğitim öğretim için de vazgeçilmez olan Kültür Merkezi Kompleksi ile birlikte projemizi aynı anda tamamlayacağız” dedi.

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç da, projenin kısa süre içerisinde hayata geçirileceğini belirterek; “Köşk Anadolu Lisesi ve Kültür Merkezi Kompleksi Projemiz hayırlı olsun. Köşkümüz gençleri, öğrenci ve dışarıdan eğitime gelen üniversite öğrencilerimiz içinde eğitimden spora tüm aktivitelerini yapabilecekleri, hoşça vakit geçirebilecekleri büyük bir eğitim projesi niteliğinde. Anadolu Lisemiz uzun yıllardı eğitim vermekte idi. Biz bu okulumuz için yeniden bir okul yapılması kararımız olduğunu belirtmiştik. Köşk için Anadolu Lisesi ve Kültür Merkezi Kompleksi Projemizi hazırladık. Kültür Merkezi Kompleksi Projemizin içinde Köşkümüz için olmazsa olmaz yatırımları; kapalı spor salonu, basketbol, voleybol ve tenis kortu sahaları, kütüphane, bin kişilik bir konferans salonu ve kültür merkezi mevcut hayata geçireceğiz. Bu müjdeyle Köşkümüze hayırlı olsun" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.