Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Köşklü muhtarlar günlerini kutladı

GÜNCEL 19.10.2018 - 18:07, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2336+ kez okundu.
 

Köşklü muhtarlar günlerini kutladı

Köşk’te Muhtarlar Günü’nün Recep Tayyip Erdoğan Meydanı’nda kutlandığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Köşk Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığınca program düzenlendi. Köşk Recep Tayyip Erdoğan Meydanı’nda başlayan 19 Ekim Muhtarlar Günü programına Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, daire amirleri ve 28 mahalle muhtarı katıldı. Köşk Muhtarlarını temsilen Atatürk Anıtı’na çelenk sunan Başçayır Muhtarı İbrahim Tahrahan, günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmada, 1829 yılından bu yana demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlık müessesesinin genelge ile 19 Ekim Muhtarlar Günü olarak kendilerine armağan edilmesi hususunda yüce Türk Devleti’ne tüm muhtarlar adına şükran ve teşekkürlerimi iletiyorum” dedi. Konuşmanın ardından Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, tüm muhtarlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.
Köşk’te Muhtarlar Günü’nün Recep Tayyip Erdoğan Meydanı’nda kutlandığı bildirildi.

AYDIN- Edinilen bilgiye göre, 19 Ekim Muhtarlar Günü dolayısıyla Köşk Kaymakamlığı ve Belediye Başkanlığınca program düzenlendi. Köşk Recep Tayyip Erdoğan Meydanı’nda başlayan 19 Ekim Muhtarlar Günü programına Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, daire amirleri ve 28 mahalle muhtarı katıldı. Köşk Muhtarlarını temsilen Atatürk Anıtı’na çelenk sunan Başçayır Muhtarı İbrahim Tahrahan, günün anlam ve önemine dair yaptığı konuşmada, 1829 yılından bu yana demokrasinin en eski örneğini temsil eden muhtarlık müessesesinin genelge ile 19 Ekim Muhtarlar Günü olarak kendilerine armağan edilmesi hususunda yüce Türk Devleti’ne tüm muhtarlar adına şükran ve teşekkürlerimi iletiyorum” dedi.

Konuşmanın ardından Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, tüm muhtarlar ile hatıra fotoğrafı çektirdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.