Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Köşk Belediyesi ıslah projelerini tamamlandı

GÜNCEL 31.10.2017 - 10:50, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2042+ kez okundu.
 

Köşk Belediyesi ıslah projelerini tamamlandı

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, ilçe genelinde yürüttükleri ıslah projelerinin tamamlandığını müjdeledi.

AYDIN– Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile ortaklaşa olarak projeleri Köşk’e kazandırdıklarını ifade eden Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, “Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu ile yaptığımız istişareler ile Köşk’te yatırımlarımızı hayata geçiriyoruz. Geçen 2017 Şubat ayından rekor sürede tamamlanan 1687 metre uzunluğunda Köşk Çayı Islah Projesi’ni hayata geçirdik. Bunun yanı sıra kısa 2017 Ağustos ayında da 2 kilometre uzunluğunda Güzelköy Mahallemizin içinden geçen Koçak Çayı için de Islah ve Tesviye Çalışması’nı tamamladık. Köşk için tüm gayretlerimiz ve çabalarımız neticesinde Başçayır Göleti ve Sulama Projesi ile nasibini aldı. Temelden yüksekliği 42 metre olan göletin su biriktirme hacmi 1,11 milyon metreküp olarak göze çarparken, 2 bin 20 dekar zirai arazinin modern borulu sistem ile sulanmasını sağlayarak bereketli topraklarımızı suyla buluşturduk” diye konuştu. Çay ıslah çalışmasıyla projelerin sınırlandırılmadığını dile getiren Başkan Kılınç, “İlçemiz vatandaşlarının ve çiftçilerimizin ulaşım konusunda ihtiyaç olan güzergahlarda Köşk Çayı Güney Cephesi Köprüsü, Baklaköy Mahallesi Köprüsü, Mezeköy ve Uzundere Mahallesi Köseler Yerleşim Yeri Köprüsü olmak üzere 4 adet köprümüzün vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” ifadelerini kullandı.
Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, ilçe genelinde yürüttükleri ıslah projelerinin tamamlandığını müjdeledi.

AYDIN– Orman ve Su İşleri Bakanlığı ile ortaklaşa olarak projeleri Köşk’e kazandırdıklarını ifade eden Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, “Sayın Bakanımız Veysel Eroğlu ile yaptığımız istişareler ile Köşk’te yatırımlarımızı hayata geçiriyoruz. Geçen 2017 Şubat ayından rekor sürede tamamlanan 1687 metre uzunluğunda Köşk Çayı Islah Projesi’ni hayata geçirdik. Bunun yanı sıra kısa 2017 Ağustos ayında da 2 kilometre uzunluğunda Güzelköy Mahallemizin içinden geçen Koçak Çayı için de Islah ve Tesviye Çalışması’nı tamamladık. Köşk için tüm gayretlerimiz ve çabalarımız neticesinde Başçayır Göleti ve Sulama Projesi ile nasibini aldı. Temelden yüksekliği 42 metre olan göletin su biriktirme hacmi 1,11 milyon metreküp olarak göze çarparken, 2 bin 20 dekar zirai arazinin modern borulu sistem ile sulanmasını sağlayarak bereketli topraklarımızı suyla buluşturduk” diye konuştu.

Çay ıslah çalışmasıyla projelerin sınırlandırılmadığını dile getiren Başkan Kılınç, “İlçemiz vatandaşlarının ve çiftçilerimizin ulaşım konusunda ihtiyaç olan güzergahlarda Köşk Çayı Güney Cephesi Köprüsü, Baklaköy Mahallesi Köprüsü, Mezeköy ve Uzundere Mahallesi Köseler Yerleşim Yeri Köprüsü olmak üzere 4 adet köprümüzün vatandaşlarımızın hizmetine sunduk” ifadelerini kullandı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.