Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Köşk Belediyesi çalışmalarına devam ediyor

EKONOMİ 12.04.2016 - 14:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3701+ kez okundu.
 

Köşk Belediyesi çalışmalarına devam ediyor

Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, vatandaşların kabir ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için gerekli temizlik, bakım ve yol çalışmalarını başlattıklarını kaydetti.

Köşk Belediyesi Mezarlık Hizmetleri kapsamında belli aralıklarda yaptığı mezarlık bakım çalışmalarını, 6360 sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu ile bağlanan Köşk merkez ve 24 mahallesinde yoğun bir şekilde devam ettiriyor. Vatandaşların mezarlık ziyaretlerini sağlıklı ve rahat bir ortamda gerçekleştirebilmesi için çalışmalarını rutin bir şekilde devam ettiklerini ifade eden Başkan Rıfat Kadri Kılınç,” Kabristanlarımızın cennetten bir bahçe olması için düzenli ve titiz çalışma prensibi ile çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.  “MEZARLIKLARIMIZ CENNETTEN BİR BAHÇE OLACAK” Kabristanların cennetten bir bahçe güzelliğinde olması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, vatandaşların kabir ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için gerekli temizlik, bakım ve yol çalışmalarını devam ettiklerini kaydetti. Mezarlıkta yapılan çalışmaları rutin olarak tekrarladıklarını dile getiren Kılınç, “Halkımız, vefat eden yakınları için temiz, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda dua edebilecek. İlçe merkezi, diğer mahallelerde ve kırsal alanda vatandaşların yoğun olarak kullandığı mezarlıklar başta olmak üzere bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını yaz kış yapıyoruz” dedi. Başkan Kılınç, daha sonra ot biçme çalışmasıyla birlikte badana ve temizlik çalışmasının devam edeceğini sözlerine ekledi.    
Köşk Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, vatandaşların kabir ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için gerekli temizlik, bakım ve yol çalışmalarını başlattıklarını kaydetti.

Köşk Belediyesi Mezarlık Hizmetleri kapsamında belli aralıklarda yaptığı mezarlık bakım çalışmalarını, 6360 sayılı Büyükşehir Belediye Kanunu ile bağlanan Köşk merkez ve 24 mahallesinde yoğun bir şekilde devam ettiriyor.

Vatandaşların mezarlık ziyaretlerini sağlıklı ve rahat bir ortamda gerçekleştirebilmesi için çalışmalarını rutin bir şekilde devam ettiklerini ifade eden Başkan Rıfat Kadri Kılınç,” Kabristanlarımızın cennetten bir bahçe olması için düzenli ve titiz çalışma prensibi ile çalışmalarımız sürüyor” diye konuştu.

 “MEZARLIKLARIMIZ CENNETTEN BİR BAHÇE OLACAK”

Kabristanların cennetten bir bahçe güzelliğinde olması gerektiğini belirten Belediye Başkanı Rıfat Kadri Kılınç, vatandaşların kabir ziyaretlerini rahat ve huzurlu bir şekilde gerçekleştirebilmeleri için gerekli temizlik, bakım ve yol çalışmalarını devam ettiklerini kaydetti. Mezarlıkta yapılan çalışmaları rutin olarak tekrarladıklarını dile getiren Kılınç, “Halkımız, vefat eden yakınları için temiz, sağlıklı ve huzurlu bir ortamda dua edebilecek. İlçe merkezi, diğer mahallelerde ve kırsal alanda vatandaşların yoğun olarak kullandığı mezarlıklar başta olmak üzere bakım, onarım ve temizlik çalışmalarını yaz kış yapıyoruz” dedi.

Başkan Kılınç, daha sonra ot biçme çalışmasıyla birlikte badana ve temizlik çalışmasının devam edeceğini sözlerine ekledi.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.