Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; Müjdeyi paylaştı

GENEL 11.08.2020 - 19:50, Güncelleme: 21.02.2021 - 13:17 3984+ kez okundu.
 

Köşk Belediye Başkanı Nuri Güler; Müjdeyi paylaştı

Aydın-Köşk İlçesi Belediye Başkanı Nuri Güler, Köşk’e yaptığı yatırım ve hizmetlerle vatandaşların taktirini topluyor.

KÖŞK - Başkan Güler son olarak sosyal paylaşım sitesi Facebookta Köşk ilçesine yapılacak olan, “Köşk Belediyesi Sosyal Tesisleri” ile ilgili paylaşımda bulunarak ilk ağızdan müjdeyi paylaştı. Başkan Güler paylaşımında şu sözlere yer verdi. “Önce seveceksin bu şehri; sokaklarını, insanlarını, tüm canlılarını seveceksin. Çalışacaksın onları mutlu etmek için bıkmadan, usanmadan..." Çarşı mahallemizde yapılacak ve Köşkümüze yeni ve modern bir çehre kazandıracak olan Köşk Belediyesi Sosyal Tesisleri için hazırlanan taslak projeyi inceledik. Her şey Köşkümüz için!” diyerek tamamladı.
Aydın-Köşk İlçesi Belediye Başkanı Nuri Güler, Köşk’e yaptığı yatırım ve hizmetlerle vatandaşların taktirini topluyor.

KÖŞK - Başkan Güler son olarak sosyal paylaşım sitesi Facebookta Köşk ilçesine yapılacak olan, “Köşk Belediyesi Sosyal Tesisleri” ile ilgili paylaşımda bulunarak ilk ağızdan müjdeyi paylaştı.

Başkan Güler paylaşımında şu sözlere yer verdi.

“Önce seveceksin bu şehri; sokaklarını, insanlarını, tüm canlılarını seveceksin. Çalışacaksın onları mutlu etmek için bıkmadan, usanmadan..." Çarşı mahallemizde yapılacak ve Köşkümüze yeni ve modern bir çehre kazandıracak olan Köşk Belediyesi Sosyal Tesisleri için hazırlanan taslak projeyi inceledik. Her şey Köşkümüz için!” diyerek tamamladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.