Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Köşger’den Söke Belediyesine ziyaret

GÜNCEL 25.07.2017 - 17:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4157+ kez okundu.
 

Köşger’den Söke Belediyesine ziyaret

Bugünkü mesaisini Aydın’ın Söke ilçesine ayıran Vali Yavuz Selim Köşger, Söke Belediyesi’ne de bir ziyaret gerçekleştirdi.

AYDIN- İlk olarak Kaymakamlık, ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Köşger, daha sonra Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ı ziyaret etti. Beraberinde İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Uğur Hakan Kocatürk ile birlikte Söke Belediyesi’ne gelen Vali Köşger’i; Başkan Toyran ile Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu, Ahmet Karakaş, Mine Aşçı ve Sibel Kurt karşıladı.  Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Vali Köşger’in kendilerini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger Belediyelerin yerel yönetimlerin en önemli parçası olduğunu belirterek; “Belediye Başkanlarımızın iki şapkası var. Biri devlet kurumu yanları diğeri ise demokrasinin gereği olarak seçilmiş olmaları. Çalışmalarımızda elbette belediyelerimizle işbirliği olacak. Bu anlamda ilimiz ve ilçelerini yakından tanırken, belediyelerimizi de ziyaret ediyoruz” dedi.  Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’e Söke ve çevresi ile ilgili bilgiler verirken; yapılan çalışmalar ve hedefleri ile ilgili bir sunum yaptı.
Bugünkü mesaisini Aydın’ın Söke ilçesine ayıran Vali Yavuz Selim Köşger, Söke Belediyesi’ne de bir ziyaret gerçekleştirdi.

AYDIN- İlk olarak Kaymakamlık, ardından İlçe Emniyet Müdürlüğü’nü ziyaret eden Vali Köşger, daha sonra Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran’ı ziyaret etti. Beraberinde İlçe Kaymakamı Tahsin Kurtbeyoğlu ve Garnizon Komutanı Kıdemli Albay Uğur Hakan Kocatürk ile birlikte Söke Belediyesi’ne gelen Vali Köşger’i; Başkan Toyran ile Başkan Yardımcıları Fahri Sivrioğlu, Ahmet Karakaş, Mine Aşçı ve Sibel Kurt karşıladı.

 Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Vali Köşger’in kendilerini ziyaret etmesinden dolayı duyduğu memnuniyeti dile getirdi. Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger Belediyelerin yerel yönetimlerin en önemli parçası olduğunu belirterek; “Belediye Başkanlarımızın iki şapkası var. Biri devlet kurumu yanları diğeri ise demokrasinin gereği olarak seçilmiş olmaları. Çalışmalarımızda elbette belediyelerimizle işbirliği olacak. Bu anlamda ilimiz ve ilçelerini yakından tanırken, belediyelerimizi de ziyaret ediyoruz” dedi.

 Söke Belediye Başkanı Süleyman Toyran, Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger’e Söke ve çevresi ile ilgili bilgiler verirken; yapılan çalışmalar ve hedefleri ile ilgili bir sunum yaptı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.