Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Köşger'den Başkan Çerçioğlu'na ziyaret

GENEL 17.05.2019 - 17:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3820+ kez okundu.
 

Köşger'den Başkan Çerçioğlu'na ziyaret

31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde bir kez daha Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Başkan Çerçioğlu'na tebrik ziyaretleri devam ediyor.

AYDIN- Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Efeler Kaymakamı Cemal Şahin'le birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na tebrik ziyaretinde bulundu. Ziyarette Vali Köşger, Başkan Çerçioğlu'na tebrik edip yeni dönemde başarılar dilerken "31 Mart'ta ülkemizde bir demokrasi şöleni havasında bir yerel seçim yaşadık. Aydın'da da centilmence bir seçim yaşandı. Dünden bu tarafa, seçilen başkanlarımıza iadeyi ziyarette bulunuyoruz, onlara hayırlı olsun diyoruz, yeni dönemde başarılar diliyoruz. Bugün de Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Çerçioğlu'nu ziyaret ettik. Kendisine başarılar diliyoruz. Aydın'ı şu an bulunduğumuz noktadan daha iyi bir yere taşınması için gerekli çalışmaları yapacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı. Nazik ziyaretlerinden dolayı Vali Köşger ve Kaymakam Şahin'e teşekkür eden Başkan Çerçioğlu "Aydın'daki tüm kurum ve kuruluşlarla beraber Aydın'a en iyi noktada hizmet etmek için hep beraberiz" şeklinde konuştu.
31 Mart Mahalli İdareler Seçimleri'nde bir kez daha Aydın Büyükşehir Belediye Başkanlığı'na seçilen Başkan Çerçioğlu'na tebrik ziyaretleri devam ediyor.

AYDIN- Aydın Valisi Yavuz Selim Köşger, Efeler Kaymakamı Cemal Şahin'le birlikte Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu'na tebrik ziyaretinde bulundu.

Ziyarette Vali Köşger, Başkan Çerçioğlu'na tebrik edip yeni dönemde başarılar dilerken "31 Mart'ta ülkemizde bir demokrasi şöleni havasında bir yerel seçim yaşadık. Aydın'da da centilmence bir seçim yaşandı. Dünden bu tarafa, seçilen başkanlarımıza iadeyi ziyarette bulunuyoruz, onlara hayırlı olsun diyoruz, yeni dönemde başarılar diliyoruz. Bugün de Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Çerçioğlu'nu ziyaret ettik. Kendisine başarılar diliyoruz. Aydın'ı şu an bulunduğumuz noktadan daha iyi bir yere taşınması için gerekli çalışmaları yapacağına inanıyoruz" ifadelerini kullandı.

Nazik ziyaretlerinden dolayı Vali Köşger ve Kaymakam Şahin'e teşekkür eden Başkan Çerçioğlu "Aydın'daki tüm kurum ve kuruluşlarla beraber Aydın'a en iyi noktada hizmet etmek için hep beraberiz" şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.