Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Koruyucu aileler iftarda bir araya geldi

GENEL 17.06.2017 - 18:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4217+ kez okundu.
 

Koruyucu aileler iftarda bir araya geldi

Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Koruyucu Aile İftar Yemeği yapıldı.

AYDIN- Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Koruyucu Aile Hizmetinin en iyi hizmetlerden biri olduğunu, çocukların sevgi ortamında ve aile şefkati ile yetişmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti. Bozçelik, “Çocuklara bu imkânı sağlayan tüm ailelere ve bu güzel organizasyonda bizleri bir araya getiren Turkısh Airlines Flight Akademiye teşekkür ediyorum” dedi. Aydın Vali Yardımcısı Abdullah Aslan, koruyucu ailelere, bu hizmet modelinin kutsallığını benimseyerek toplum refahını arttıracak bireyler yetiştirdikleri ve gösterdikleri fedakârlıklardan dolayı teşekkür etti. İftar yemeği Turkish Airlines Flight Akademi ile koruyucu ailelerin paylaşımlarıyla son bulurken, yemeğe katılan tüm çocuklara Turkish Airlines Flight Akademi tarafından hazırlanan hediyeler verildi. Geleneksel olarak düzenlenen Koruyucu Aile İftar Yemeğine Vali Yardımcısı Abdullah Aslan, Çıldır Havalimanı Genel Müdürü Sunay Karamık, Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Muammer Durmaz, Çıldır Havalimanı Turkish Airlines Flight Akademi personeli, öğrencileri katıldı.
Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüğü tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen Koruyucu Aile İftar Yemeği yapıldı.

AYDIN- Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Koruyucu Aile Hizmetinin en iyi hizmetlerden biri olduğunu, çocukların sevgi ortamında ve aile şefkati ile yetişmesinden mutluluk duyduğunu ifade etti. Bozçelik, “Çocuklara bu imkânı sağlayan tüm ailelere ve bu güzel organizasyonda bizleri bir araya getiren Turkısh Airlines Flight Akademiye teşekkür ediyorum” dedi.

Aydın Vali Yardımcısı Abdullah Aslan, koruyucu ailelere, bu hizmet modelinin kutsallığını benimseyerek toplum refahını arttıracak bireyler yetiştirdikleri ve gösterdikleri fedakârlıklardan dolayı teşekkür etti.

İftar yemeği Turkish Airlines Flight Akademi ile koruyucu ailelerin paylaşımlarıyla son bulurken, yemeğe katılan tüm çocuklara Turkish Airlines Flight Akademi tarafından hazırlanan hediyeler verildi.

Geleneksel olarak düzenlenen Koruyucu Aile İftar Yemeğine Vali Yardımcısı Abdullah Aslan, Çıldır Havalimanı Genel Müdürü Sunay Karamık, Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürü Seyfi Bozçelik, Aydın Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Muammer Durmaz, Çıldır Havalimanı Turkish Airlines Flight Akademi personeli, öğrencileri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.