Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Koronavirüsle mücadele edenlere baklava ikramı

SAĞLIK 31.03.2020 - 22:36, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3670+ kez okundu.
 

Koronavirüsle mücadele edenlere baklava ikramı

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden koronavirüsle mücadele edenlere baklava ikramı

AYDIN - Aydın Büyükşehir Belediyesi, salgın günlerinde canla başla çalışan sağlık çalışanlarına baklava ikram etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, salgın günlerinde fedakârca çalışanlara şükran borçlu olduklarını belirtti. Aydın Büyükşehir Belediyesi, gece gündüz demeden sahada var güçleriyle mesai harcayan çalışanlara baklava ikramında bulundu. Koronavirüs salgınıyla birlikte daha fazla mesai harcamaya başlayan ve salgınla savaşan Aydın'daki sağlık çalışanları da, kendilerinin yanında yer aldığı için Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti. "Kendilerine minnettarız" Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Özlem Çerçioğlu, "Tüm toplumumuzun sağlığı, sağlık çalışanlarımıza emanet. Özellikle bugünlerdeki özverili çalışmalarından dolayı, kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Tüm sağlık çalışanlarımıza Aydınlılar olarak minnet duygularımızı ifade ediyoruz. Kendilerine şükran borçluyuz" dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden koronavirüsle mücadele edenlere baklava ikramı

AYDIN - Aydın Büyükşehir Belediyesi, salgın günlerinde canla başla çalışan sağlık çalışanlarına baklava ikram etti. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, salgın günlerinde fedakârca çalışanlara şükran borçlu olduklarını belirtti.

Aydın Büyükşehir Belediyesi, gece gündüz demeden sahada var güçleriyle mesai harcayan çalışanlara baklava ikramında bulundu. Koronavirüs salgınıyla birlikte daha fazla mesai harcamaya başlayan ve salgınla savaşan Aydın'daki sağlık çalışanları da, kendilerinin yanında yer aldığı için Başkan Çerçioğlu'na teşekkür etti.

"Kendilerine minnettarız"

Konuyla ilgili açıklama yapan Başkan Özlem Çerçioğlu, "Tüm toplumumuzun sağlığı, sağlık çalışanlarımıza emanet. Özellikle bugünlerdeki özverili çalışmalarından dolayı, kendilerine ne kadar teşekkür etsek azdır. Tüm sağlık çalışanlarımıza Aydınlılar olarak minnet duygularımızı ifade ediyoruz. Kendilerine şükran borçluyuz" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.