Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Korkutan yangın kontrol altına alındı

ASAYİŞ 22.07.2019 - 09:13, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4202+ kez okundu.
 

Korkutan yangın kontrol altına alındı

Gün aydınlanınca havadan müdahale sağlandı

AYDIN  - Aydın’ın Nazilli İlçesi Esenköy Arpaz Mevkii’nde dün gece makilik alanda başlayan ve Karıncalıdağ Ormanlığı’na sıçrama riski bulunan yangın, sabah saatlerinde kontrol altına alındı. Şu an itibariyle 22 hektar alanın yandığı bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor. Nazilli Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada yangının dün akşam saat 21:06’da başladığı belirtilerek, “Nazilli İşletmesi Karıncalıdağ Şefliği Esenköy Mahallesi’nde makilik alanda başlayan yangına saat 21:15’de ilk müdahale yapılmıştır. Yangına 22 arazöz, 3 ilk müdahale aracı, 13 su tankeri, 5 iş makinası,10 teknik personel, 10 memur,111 yangın söndürme işçisi, 50 mükellef söndürme çalışmalarına katılmıştır. Yangın kısmen kontrol altına alınmış, soğutma çalışmaları devam etmektedir” denildi. Yangına sabah havanın aydınlanması ile birlikte helikopterle havadan da müdahale edilirken, gece boyunca yoğun bir çalışma ile Arpaz Bölgesi’nden Karıncalıdağ Ormanlık alanına yangın sıçramaması için mücadele verildi.
Gün aydınlanınca havadan müdahale sağlandı

AYDIN  - Aydın’ın Nazilli İlçesi Esenköy Arpaz Mevkii’nde dün gece makilik alanda başlayan ve Karıncalıdağ Ormanlığı’na sıçrama riski bulunan yangın, sabah saatlerinde kontrol altına alındı. Şu an itibariyle 22 hektar alanın yandığı bölgede soğutma çalışmaları devam ediyor.

Nazilli Orman İşletme Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada yangının dün akşam saat 21:06’da başladığı belirtilerek, “Nazilli İşletmesi Karıncalıdağ Şefliği Esenköy Mahallesi’nde makilik alanda başlayan yangına saat 21:15’de ilk müdahale yapılmıştır. Yangına 22 arazöz, 3 ilk müdahale aracı, 13 su tankeri, 5 iş makinası,10 teknik personel, 10 memur,111 yangın söndürme işçisi, 50 mükellef söndürme çalışmalarına katılmıştır. Yangın kısmen kontrol altına alınmış, soğutma çalışmaları devam etmektedir” denildi.

Yangına sabah havanın aydınlanması ile birlikte helikopterle havadan da müdahale edilirken, gece boyunca yoğun bir çalışma ile Arpaz Bölgesi’nden Karıncalıdağ Ormanlık alanına yangın sıçramaması için mücadele verildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.