Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Korkutan sağlık ocağı yıkıldı

GÜNCEL 27.11.2018 - 12:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2900+ kez okundu.
 

Korkutan sağlık ocağı yıkıldı

Mahalle sakinlerini korkutan sağlık ocağı yıkıldı

AYDIN- Aydın’ın Efeler İlçesi Umurlu Mahallesi’nde yıllarca vatandaşlara sağlık hizmeti verdikten sonra kapatılınca madde bağımlılarının mekanı haline gelen sağlık ocağı ve lojmanları yıkıldı. Mahalle sakinleri atıl durumdaki sağlık ocağının yıkılmasına yapılıp açıldığı gün ki gibi sevindiklerini belirttiler. Aydın Umurlu Mahallesi’nde yaklaşık 17 yıl önce yapılan sağlık ocağı ve sağlık lojmanlarının yer aldığı kamu binası 2 yıl önce kapatılıp boşaltıldı. Yıllarca Umurlu’ya hizmet vermesi planlanarak yapılan Sağlık Ocağı başka bir yere taşınıp lojmanlar da boşaltılınca on binlerce liralık yatırım önce atıl duruma düştü. Ardından kaderine terk edilen bina bir süre sonra bi mekan takımı kişilerin uğrak yeri haline gelince bina kısa sürede harabeye döndü.  Çevre sakinlerini de korkutmaya başlayan eski sağlık ocağı ve üstündeki lojmanlara ne zaman kimin girip çıktığı belli olmaz oldu. Yıllarca sağlık hizmeti veren binanın çevreye rahatsızlık vermesi üzerine alınan yoğun şikayetlerin ardından eski sağlık ocağı ve üzerindeki lojmanlar tamamen yıkıldı. Artık mahallenin rahatladığını belirten çevre sakinleri, “Sağlık hizmeti veren bir binanın yıkılması kesinlikle sevinilecek bir durum değil. Ancak bu bina boşaltılınca madde bağımlılarının ve bi mekan takımlarının mekanı haline geldi. Hal böyle olunca bizler ciddi rahatsızlık duyduk. Bina yıkıldı, mahalle sakinleri olarak rahatladık” diye konuştular.
Mahalle sakinlerini korkutan sağlık ocağı yıkıldı

AYDIN- Aydın’ın Efeler İlçesi Umurlu Mahallesi’nde yıllarca vatandaşlara sağlık hizmeti verdikten sonra kapatılınca madde bağımlılarının mekanı haline gelen sağlık ocağı ve lojmanları yıkıldı.

Mahalle sakinleri atıl durumdaki sağlık ocağının yıkılmasına yapılıp açıldığı gün ki gibi sevindiklerini belirttiler.

Aydın Umurlu Mahallesi’nde yaklaşık 17 yıl önce yapılan sağlık ocağı ve sağlık lojmanlarının yer aldığı kamu binası 2 yıl önce kapatılıp boşaltıldı. Yıllarca Umurlu’ya hizmet vermesi planlanarak yapılan Sağlık Ocağı başka bir yere taşınıp lojmanlar da boşaltılınca on binlerce liralık yatırım önce atıl duruma düştü. Ardından kaderine terk edilen bina bir süre sonra bi mekan takımı kişilerin uğrak yeri haline gelince bina kısa sürede harabeye döndü.  Çevre sakinlerini de korkutmaya başlayan eski sağlık ocağı ve üstündeki lojmanlara ne zaman kimin girip çıktığı belli olmaz oldu.

Yıllarca sağlık hizmeti veren binanın çevreye rahatsızlık vermesi üzerine alınan yoğun şikayetlerin ardından eski sağlık ocağı ve üzerindeki lojmanlar tamamen yıkıldı. Artık mahallenin rahatladığını belirten çevre sakinleri, “Sağlık hizmeti veren bir binanın yıkılması kesinlikle sevinilecek bir durum değil. Ancak bu bina boşaltılınca madde bağımlılarının ve bi mekan takımlarının mekanı haline geldi. Hal böyle olunca bizler ciddi rahatsızlık duyduk. Bina yıkıldı, mahalle sakinleri olarak rahatladık” diye konuştular.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.