Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Korkunç cinayet!

ASAYİŞ 21.07.2019 - 13:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4520+ kez okundu.
 

Korkunç cinayet!

Ekipler cinayet zanlısını belirlemek için çalışma başlattı.

AYDIN - Aydın’ın Köşk İlçesi’nde 24 yaşındaki 4 çocuk babası Mehmet Biçer, evinin hemen yakınında bulunan dere kenarında feci şekilde öldürülmüş vaziyette bulundu. Kafası taşla ezilen ve vücudunun değişik yerlerinde bıçak yarası bulunan Mehmet Biçer’in, evinin önünde öldürüldükten sonra dere kenarına sürüklendiği öğrenildi. Sabah saatlerinde dere kenarında bir şahsın kanlar içinde yattığını gören şahıslar, durumu polise ihbar etti. Bölgeye gelen polis ekipleri, feci şekilde öldürülmüş olan şahsın Mehmet Biçer olduğunu belirledi. İddiaya göre evinin önünde öldürüldükten sonra çay kenarına taşındığı belirtilen Mehmet Biçer’in kafasına vurulan taş da çayın içerisinde bulundu. Elektrikçi ustası olan Mehmet Biçer’in, yaklaşık 15 yıl önce ilçeye bağlı Ilıdağ Mahallesi’nden Köşk İlçesi’ndeki Başçayır Caddesi Çaykenarı’ndaki evine taşındığı öğrenildi. Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesi ve olay yeri ekiplerinin çalışmasının ardından Mehmet Biçer’in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı. Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü ve cinayet zanlısının tespiti için geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.
Ekipler cinayet zanlısını belirlemek için çalışma başlattı.

AYDIN - Aydın’ın Köşk İlçesi’nde 24 yaşındaki 4 çocuk babası Mehmet Biçer, evinin hemen yakınında bulunan dere kenarında feci şekilde öldürülmüş vaziyette bulundu.

Kafası taşla ezilen ve vücudunun değişik yerlerinde bıçak yarası bulunan Mehmet Biçer’in, evinin önünde öldürüldükten sonra dere kenarına sürüklendiği öğrenildi.

Sabah saatlerinde dere kenarında bir şahsın kanlar içinde yattığını gören şahıslar, durumu polise ihbar etti. Bölgeye gelen polis ekipleri, feci şekilde öldürülmüş olan şahsın Mehmet Biçer olduğunu belirledi. İddiaya göre evinin önünde öldürüldükten sonra çay kenarına taşındığı belirtilen Mehmet Biçer’in kafasına vurulan taş da çayın içerisinde bulundu.

Elektrikçi ustası olan Mehmet Biçer’in, yaklaşık 15 yıl önce ilçeye bağlı Ilıdağ Mahallesi’nden Köşk İlçesi’ndeki Başçayır Caddesi Çaykenarı’ndaki evine taşındığı öğrenildi. Cumhuriyet Savcısı’nın incelemesi ve olay yeri ekiplerinin çalışmasının ardından Mehmet Biçer’in cesedi otopsi için Adli Tıp Kurumu’na kaldırıldı.

Olayla ilgili tahkikatın sürdürüldüğü ve cinayet zanlısının tespiti için geniş çaplı soruşturma başlatıldığı öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.