Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Korkma, farkında ol, geç kalma!

TEKNOLOJİ 30.10.2015 - 15:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 1717+ kez okundu.
 

Korkma, farkında ol, geç kalma!

Meme kanserinden korunmak için; korkma, farkında ol, geç kalma

Dünyada her 8 kadından 1’i hayatı boyunca meme kanseriyle karşı karşıya kalıyor. Ancak kadınlarda en sık görülen kanser tipi olan meme kanserinde, son 20 yılda teşhis ve tedavi anlamında büyük ilerlemeler kaydediliyor. Erken tanı sayesinde memeyi koruyan ameliyat seçenekleri ve modern tedavi yöntemlerinin uygulanması, kansersiz ve sağlıklı bir yaşamı mümkün kılıyor. Meme kanseri konusunda farkındalığı artırılması ve erken tanının önemine dikkat çekilmesi amacıyla Türkiye’nin en kapsamlı meme kanseri sayfası açıldı. Meme kanseri tedavisinde yeni teknolojilerin ve gelişmelerin detaylı olarak anlatıldığı çalışmada; teşhis, beslenme ve kanser sonrası yaşam ile ilgili önemli bilgiler, video ve infografik görseller eşliğinde sunuluyor. İçeriği dünyaca ünlü onkoloji ve meme sağlığı uzmanları tarafından oluşturulan sayfada,meme kanserine karşı korunmada önemli bir role sahip olan kendi kendine meme muayenesi adım adım anlatılıyor. Meme kanseri hakkındaki sıkça sorulan soruların cevaplarını da bulabileceğiniz çalışmada tedavi süreçleri de ayrıntılı bir biçimde aktarılıyor.
Meme kanserinden korunmak için; korkma, farkında ol, geç kalma

Dünyada her 8 kadından 1’i hayatı boyunca meme kanseriyle karşı karşıya kalıyor. Ancak kadınlarda en sık görülen kanser tipi olan meme kanserinde, son 20 yılda teşhis ve tedavi anlamında büyük ilerlemeler kaydediliyor. Erken tanı sayesinde memeyi koruyan ameliyat seçenekleri ve modern tedavi yöntemlerinin uygulanması, kansersiz ve sağlıklı bir yaşamı mümkün kılıyor.

Meme kanseri konusunda farkındalığı artırılması ve erken tanının önemine dikkat çekilmesi amacıyla Türkiye’nin en kapsamlı meme kanseri sayfası açıldı. Meme kanseri tedavisinde yeni teknolojilerin ve gelişmelerin detaylı olarak anlatıldığı çalışmada; teşhis, beslenme ve kanser sonrası yaşam ile ilgili önemli bilgiler, video ve infografik görseller eşliğinde sunuluyor. İçeriği dünyaca ünlü onkoloji ve meme sağlığı uzmanları tarafından oluşturulan sayfada,meme kanserine karşı korunmada önemli bir role sahip olan kendi kendine meme muayenesi adım adım anlatılıyor. Meme kanseri hakkındaki sıkça sorulan soruların cevaplarını da bulabileceğiniz çalışmada tedavi süreçleri de ayrıntılı bir biçimde aktarılıyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.