Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Körfezde can pazarı

ASAYİŞ 31.05.2018 - 14:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3654+ kez okundu.
 

Körfezde can pazarı

Kuşadası açıklarında yat alev aldı, baba-oğul şans eseri kurtarıldı

AYDIN- Kuşadası Körfezi açıklarında uluslararası sularda seyreden bir yat alev aldı. Yanan motor yatta can pazarı yaşanırken, yangın sırasında denize atlayan baba-oğul, şans eseri oradan geçen başka bir yatın kaptanı tarafından kurtarıldı. Kuşadası Körfezi’nde Kuşadası ile Yunanistan'ın Sisam arasındaki uluslararası sularda seyir halinde olan ve içinde isimleri açıklanmayan 50 yaşındaki bir baba ve 20 yaşındaki oğlunun bulunduğu motor yat alev aldı. Motor yattan alevlerin yükselmesi üzerine baba ile oğlu derin sulara atladı. Bu sırada şans eseri eşi ile birlikte aynı bölgede yatıyla seyreden Cüneyt Cebeci isimli bir kişi yangını gördü ve olay yerine yanaştı. Yardım çağrısı yapan Cüneyt Cebeci ile eşi bir yandan da yangını cep telefonuyla kaydetmeye başladı. Bu sırada iki kişinin denizde yüzdüğünü gördüklerini kaydeden Cebeci, “Bu iki kişiye yanaştık ve ip attık. Denizde mücadele etmekten yorulan baba ile oğlunu yatımıza aldık ve sahil güvenlik ekiplerine teslim ettik. Bu arada gelen helikopterlerle havadan su atarak yangına müdahale etti ve ama tekne çoktan yanmıştı” dedi.
Kuşadası açıklarında yat alev aldı, baba-oğul şans eseri kurtarıldı

AYDIN- Kuşadası Körfezi açıklarında uluslararası sularda seyreden bir yat alev aldı. Yanan motor yatta can pazarı yaşanırken, yangın sırasında denize atlayan baba-oğul, şans eseri oradan geçen başka bir yatın kaptanı tarafından kurtarıldı.

Kuşadası Körfezi’nde Kuşadası ile Yunanistan'ın Sisam arasındaki uluslararası sularda seyir halinde olan ve içinde isimleri açıklanmayan 50 yaşındaki bir baba ve 20 yaşındaki oğlunun bulunduğu motor yat alev aldı. Motor yattan alevlerin yükselmesi üzerine baba ile oğlu derin sulara atladı. Bu sırada şans eseri eşi ile birlikte aynı bölgede yatıyla seyreden Cüneyt Cebeci isimli bir kişi yangını gördü ve olay yerine yanaştı. Yardım çağrısı yapan Cüneyt Cebeci ile eşi bir yandan da yangını cep telefonuyla kaydetmeye başladı. Bu sırada iki kişinin denizde yüzdüğünü gördüklerini kaydeden Cebeci, “Bu iki kişiye yanaştık ve ip attık. Denizde mücadele etmekten yorulan baba ile oğlunu yatımıza aldık ve sahil güvenlik ekiplerine teslim ettik. Bu arada gelen helikopterlerle havadan su atarak yangına müdahale etti ve ama tekne çoktan yanmıştı” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.