Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kore Heyetinin ADÜ ziyareti

KÜLTÜR 07.12.2015 - 12:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2612+ kez okundu.
 

Kore Heyetinin ADÜ ziyareti

ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan Kore Heyetini makamında kabul etti

Adnan Menderes Üniversitesi ve Kore Büyükelçiliği’nin ortaklaşa düzenlediği Kore Kültür Günü kapsamında Kore Heyeti üniversiteyi ziyaret etti. Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı ve Üniversite Uluslararası Öğrenci Ofisi Personeli Uzman Öncel Sencerman’nın da yer aldığı ziyarette, Kore Büyükelçiliği Müsteşarı Cho Dong-Woo ve Kore Turizm Organizasyonu İstanbul Şubesi Direktörü Guensoo Kim ile Eğitim, Kültür ve iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi noktasında fikir alışverişinde bulunuldu. Kore ile Türkiye’nin kardeş ülkeler olduğunu belirten Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Cho Dong-Woo, iki ülkenin birbirine benzeyen değerlere sahip olduğunu ifade ederek Aydın’da kendilerine gösterilen misafirperverlikten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti. Rektör Prof. Cavit Bircan; eğitim alanında ilişkilerimizin geliştirilmesi gerektiğini vurgulayarak Özellikle Mevlana Öğrenci ve Öğretim Elemanı Değişim Programı kapsamında güçlü ilişkilerin kurulması gerektiğini söyledi. Ziyaret, iki ülke kültürünü yansıtan hediyelerin karşılıklı takdimiyle son buldu. 
ADÜ Rektörü Prof. Dr. Cavit Bircan Kore Heyetini makamında kabul etti

Adnan Menderes Üniversitesi ve Kore Büyükelçiliği’nin ortaklaşa düzenlediği Kore Kültür Günü kapsamında Kore Heyeti üniversiteyi ziyaret etti.

Rektör Prof. Dr. Cavit Bircan ve Rektör Yardımcıları Prof. Dr. Recai Tunca, Prof. Dr. Mustafa Ali Sarılı ve Üniversite Uluslararası Öğrenci Ofisi Personeli Uzman Öncel Sencerman’nın da yer aldığı ziyarette, Kore Büyükelçiliği Müsteşarı Cho Dong-Woo ve Kore Turizm Organizasyonu İstanbul Şubesi Direktörü Guensoo Kim ile Eğitim, Kültür ve iki ülke arasındaki ilişkilerin geliştirilmesi noktasında fikir alışverişinde bulunuldu.

Kore ile Türkiye’nin kardeş ülkeler olduğunu belirten Kore Cumhuriyeti Ankara Büyükelçiliği Müsteşarı Cho Dong-Woo, iki ülkenin birbirine benzeyen değerlere sahip olduğunu ifade ederek Aydın’da kendilerine gösterilen misafirperverlikten büyük memnuniyet duyduklarını ifade etti.

Rektör Prof. Cavit Bircan; eğitim alanında ilişkilerimizin geliştirilmesi gerektiğini vurgulayarak Özellikle Mevlana Öğrenci ve Öğretim Elemanı Değişim Programı kapsamında güçlü ilişkilerin kurulması gerektiğini söyledi. Ziyaret, iki ülke kültürünü yansıtan hediyelerin karşılıklı takdimiyle son buldu. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.