Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Koptu geliyor!

(AA) - Anadolu Ajansı | 12.07.2015 - 17:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3132+ kez okundu.
 

Koptu geliyor!

Van Persie ManU'da 20 numarayı giymiş ve İngiliz ekibine 20. şampiyonluğunu kazandırmıştı. Yıldız oyuncu 19 şampiyonluğu olan Fener'de de 20 numarayı seçti

Fenerbahçe'nin yeni transferi Van Persie bugün saat 21.30'da İstanbul'a gelecek. Önceki gün Topuk Yaylası Tesisleri'nde hareketli saatler yaşandı. Sportif Direktör Terraneo, önceki gece saat 24.00'e kadar uğraştı, hem oyuncu hem kulüple imzalar atıldı. Fakslar 24.00'e kadar çalıştı, 5 tane faks gelirken, karşı tarafa 6 tane imzalı faks gönderildi ve Van Persie transferi noktalandı. Islak İmzalar atıldıktan sonra Başkan Aziz Yıldırım da, "Van Persie transferi tamam, bir yıldız daha Fenerbahçe bünyesine katıldı, hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Yıldız oyuncu Van Hooijdonk ve Kuyt'tan sonra Fenerbahçe'nin üçüncü Hollandalısı oldu.  Van Persie, Fenerbahçe'de 20 numaralı formayı giyecek.  Yıldız oyuncu Manchester United'a transfer olduğunda İngiliz kulübünün 19 şampiyonluğu vardı. Hollandalı yıldız 20 numaralı formayı giymek istedi. 20 numaralı formayı giydi, ManU'da gol kralı oldu ve İngiliz ekibini 20. kez şampiyon yaptı. Van Persie 19 şampiyonlukta kalan Fenerbahçe'de de 20 numarayı seçip şimdiden şampiyonluk mesajı verdi.
Van Persie ManU'da 20 numarayı giymiş ve İngiliz ekibine 20. şampiyonluğunu kazandırmıştı. Yıldız oyuncu 19 şampiyonluğu olan Fener'de de 20 numarayı seçti

Fenerbahçe'nin yeni transferi Van Persie bugün saat 21.30'da İstanbul'a gelecek. Önceki gün Topuk Yaylası Tesisleri'nde hareketli saatler yaşandı. Sportif Direktör Terraneo, önceki gece saat 24.00'e kadar uğraştı, hem oyuncu hem kulüple imzalar atıldı. Fakslar 24.00'e kadar çalıştı, 5 tane faks gelirken, karşı tarafa 6 tane imzalı faks gönderildi ve Van Persie transferi noktalandı. Islak İmzalar atıldıktan sonra Başkan Aziz Yıldırım da, "Van Persie transferi tamam, bir yıldız daha Fenerbahçe bünyesine katıldı, hayırlı olsun" ifadelerini kullandı. Yıldız oyuncu Van Hooijdonk ve Kuyt'tan sonra Fenerbahçe'nin üçüncü Hollandalısı oldu. 

Van Persie, Fenerbahçe'de 20 numaralı formayı giyecek.  Yıldız oyuncu Manchester United'a transfer olduğunda İngiliz kulübünün 19 şampiyonluğu vardı. Hollandalı yıldız 20 numaralı formayı giymek istedi. 20 numaralı formayı giydi, ManU'da gol kralı oldu ve İngiliz ekibini 20. kez şampiyon yaptı. Van Persie 19 şampiyonlukta kalan Fenerbahçe'de de 20 numarayı seçip şimdiden şampiyonluk mesajı verdi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.