Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Köprünün temelini annelerle attı

SİYASET 12.05.2017 - 14:37, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3577+ kez okundu.
 

Köprünün temelini annelerle attı

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Köşk İlçesi'nde Dalama Köprüsü’nün temelini attı.

AYDIN- Temel atma törenine CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı. Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yoğun ilgi ile karşılanırken, köprünün 5 ay sonra hizmete açılacağını da söyledi. KÖŞK’E 11 MİLYON TL YATIRIM Konuşmasında Köşk ilçesine önemli yatırımlar yaptıklarını da ifade eden Başkan Çerçioğlu, "Köşk ilçemize ASKİi ve Fen İşleri olarak 11 milyonun üzerinde yatırım yaptık. Yaptığımız tüm projeleri eleştiriyorlar. Yıllardan beri kanayan yaraları çözdük. Gıybet edip eleştirenlere kulak asmadan yolumuza devam ediyoruz. Bu köprünün üzerinde çok çalıştım. Menderes’in üstünde ışıl ışıl olacak, bir gerdanlık gibi duracak" sözleri büyük alkış aldı. “İLK HARCI ANNELER İLE BİRLİKTE BIRAKTI” Törene yoğun ilgi gösteren annelere de seslenen Başkan Çerçioğlu, tüm annenlerin anneler gününü kutlayarak işini gücünü bırakıp törene yoğun ilgi gösteren hemcinslerine teşekkür etti, temele ilk harcı Köşklü anneler ile bıraktı. TOPUKLU EFE ÇİLEK TOPLADI Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Köşk Dalama Köprüsü’nün temelini attıktan sonra CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ile birlikte çilek tarlasına giderek tarla işçileri kadınlar ile birlikte çilek topladı.
Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Köşk İlçesi'nde Dalama Köprüsü’nün temelini attı.

AYDIN- Temel atma törenine CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir, Sultanhisar Belediye Başkanı Osman Yıldırımkaya, Yenipazar Belediye Başkanı Zafer Savcı, mahalle muhtarları, sivil toplum kuruluş temsilcileri ve çok sayıda vatandaş katıldı.

Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, yoğun ilgi ile karşılanırken, köprünün 5 ay sonra hizmete açılacağını da söyledi.

KÖŞK’E 11 MİLYON TL YATIRIM

Konuşmasında Köşk ilçesine önemli yatırımlar yaptıklarını da ifade eden Başkan Çerçioğlu, "Köşk ilçemize ASKİi ve Fen İşleri olarak 11 milyonun üzerinde yatırım yaptık. Yaptığımız tüm projeleri eleştiriyorlar. Yıllardan beri kanayan yaraları çözdük. Gıybet edip eleştirenlere kulak asmadan yolumuza devam ediyoruz. Bu köprünün üzerinde çok çalıştım. Menderes’in üstünde ışıl ışıl olacak, bir gerdanlık gibi duracak" sözleri büyük alkış aldı.

“İLK HARCI ANNELER İLE BİRLİKTE BIRAKTI”

Törene yoğun ilgi gösteren annelere de seslenen Başkan Çerçioğlu, tüm annenlerin anneler gününü kutlayarak işini gücünü bırakıp törene yoğun ilgi gösteren hemcinslerine teşekkür etti, temele ilk harcı Köşklü anneler ile bıraktı.

TOPUKLU EFE ÇİLEK TOPLADI

Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu, Köşk Dalama Köprüsü’nün temelini attıktan sonra CHP Muğla Milletvekili Prof. Dr. Nurettin Demir ile birlikte çilek tarlasına giderek tarla işçileri kadınlar ile birlikte çilek topladı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.