Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Köpekler podyuma çıktı

GÜNCEL 01.04.2018 - 11:06, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4118+ kez okundu.
 

Köpekler podyuma çıktı

Köpekler damızlık olabilmek ve güzelliklerini sergilemek için podyuma çıktı.

AYDIN - Pointer Köpeği Irkı Üreticileri ve Yetiştiricileri Derneği Aydın Şubesi tarafından güzellik yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren ve çeşitli kategorilerde yapılan değerlendirmeleri başarı ile geçen köpeklere ideal damızlık sertifikası verilirken sahipleri de çeşitli hediye ve kupa ile ödüllendirildi. Aydın Tekstil Park alanında düzenlenen yarışmaya Türkiye’nin değişik illerinden 100’ün üzerinde köpek katıldı. Renkli görüntülere sahne olan köpek güzellik ve üreme izini alma yarışmasında sahipleri yarışan köpeklerden daha heyecanlı idi. Dişi ve erkekler ayrı olmak üzere toplam 8 kategoride gerçekleştirilen yarışmalar hakkında bilgi veren Dernek başkanı Hakan Cengiz, yarışmanın aynı zamanda hayvanseverleri buluşturduğunu ve ırkları daha da güzelleştirdiğini belirtti. Jüri üyeleri birbirinden güzel köpeklerin en iyisini seçmekte zaman zaman zorlanırken, yarışmalar sonunda dereceye giren hayvanların sahipleri çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.
Köpekler damızlık olabilmek ve güzelliklerini sergilemek için podyuma çıktı.

AYDIN - Pointer Köpeği Irkı Üreticileri ve Yetiştiricileri Derneği Aydın Şubesi tarafından güzellik yarışması düzenlendi. Yarışmada dereceye giren ve çeşitli kategorilerde yapılan değerlendirmeleri başarı ile geçen köpeklere ideal damızlık sertifikası verilirken sahipleri de çeşitli hediye ve kupa ile ödüllendirildi.

Aydın Tekstil Park alanında düzenlenen yarışmaya Türkiye’nin değişik illerinden 100’ün üzerinde köpek katıldı. Renkli görüntülere sahne olan köpek güzellik ve üreme izini alma yarışmasında sahipleri yarışan köpeklerden daha heyecanlı idi. Dişi ve erkekler ayrı olmak üzere toplam 8 kategoride gerçekleştirilen yarışmalar hakkında bilgi veren Dernek başkanı Hakan Cengiz, yarışmanın aynı zamanda hayvanseverleri buluşturduğunu ve ırkları daha da güzelleştirdiğini belirtti.

Jüri üyeleri birbirinden güzel köpeklerin en iyisini seçmekte zaman zaman zorlanırken, yarışmalar sonunda dereceye giren hayvanların sahipleri çeşitli hediyelerle ödüllendirildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.