Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Konforlu duraklarla yolculuk daha rahat

GÜNCEL 28.09.2017 - 17:26, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3857+ kez okundu.
 

Konforlu duraklarla yolculuk daha rahat

Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler Mahallesi’nden başlayarak Aydın genelinde tüm ilçelerdeki durakları yeniliyor. Ulaşım Daire Başkanlığı’nın yürüttüğü çalışmayla otobüs durakları modern ve konforlu hale getiriliyor.

AYDIN- Çalışma kapsamında öncelikle Efeler, Aydın, Germencik, Umurlu, İncirliova, Sultanhisar ve Köşk’teki durakların büyük çoğunluğu yenilendi. Montajı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılmaya başlanan durakların önünde park yapılmaması için önlemler de alınmaya başlanarak trafik işaretleri de yerleştirildi. Çalışmayla, büyükşehir genelinde durakların kapalı ve korunaklı hale getirilerek modern ve kullanışlı olması amaçlanıyor. Vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanan yeni duraklar yolcuların olumsuz hava şartlarından korunmalarını sağlıyor. Çerçioğlu: Aydın'a yakıştı Aydın’daki bütün durakların kısa sürede yenileneceğini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu “Geçen aylarda başladığımız durak yenileme çalışmamızla eskimiş otobüs duraklarının bir kısmı yenilenerek modern hale getirildi. Vatandaşların faydasına olacak bu faaliyetlerimiz aralıksız devam edecek” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, Efeler Mahallesi’nden başlayarak Aydın genelinde tüm ilçelerdeki durakları yeniliyor. Ulaşım Daire Başkanlığı’nın yürüttüğü çalışmayla otobüs durakları modern ve konforlu hale getiriliyor.

AYDIN- Çalışma kapsamında öncelikle Efeler, Aydın, Germencik, Umurlu, İncirliova, Sultanhisar ve Köşk’teki durakların büyük çoğunluğu yenilendi. Montajı Trafik Hizmetleri Şube Müdürlüğü ekiplerince yapılmaya başlanan durakların önünde park yapılmaması için önlemler de alınmaya başlanarak trafik işaretleri de yerleştirildi.

Çalışmayla, büyükşehir genelinde durakların kapalı ve korunaklı hale getirilerek modern ve kullanışlı olması amaçlanıyor. Vatandaşlar tarafından da memnuniyetle karşılanan yeni duraklar yolcuların olumsuz hava şartlarından korunmalarını sağlıyor.

Çerçioğlu: Aydın'a yakıştı

Aydın’daki bütün durakların kısa sürede yenileneceğini söyleyen Aydın Büyükşehir Belediyesi Başkanı Özlem Çerçioğlu “Geçen aylarda başladığımız durak yenileme çalışmamızla eskimiş otobüs duraklarının bir kısmı yenilenerek modern hale getirildi. Vatandaşların faydasına olacak bu faaliyetlerimiz aralıksız devam edecek” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.