Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kömürcüoğlu Ailesi’nin kutsal yolculuğu

GÜNCEL 28.02.2018 - 11:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4609+ kez okundu.
 

Kömürcüoğlu Ailesi’nin kutsal yolculuğu

Çine İlçesinin sevilen ailelerinden, siyaset ve iş dünyasının yakinen tanıdığı Bircan Kömürcüoğlu Umreye gitti.

AYDIN- İşadamı Bircan Kömürcüoğlu beraberinde annesi Makbule eşi Esra ve oğlu Mustafa Efekan Kömürcüoğlu ile birlikte çıktığı kutsal topraklara ziyarette, “Allah cc herkesi bu mübarek ve kutsal göreve yerine getirmeye nasip etsin” dedi. Kömürcüoğlu Ailesi’ni komşuları ve mahalle sakinleri dualar eşliğinde evlerinden uğurladı. Bu ulvi yolculuğun 5 günü Medine, 9 günün Mekke olmak üzere toplamda 14 gün kutsal topraklarda kalacakları da belirtildi.
Çine İlçesinin sevilen ailelerinden, siyaset ve iş dünyasının yakinen tanıdığı Bircan Kömürcüoğlu Umreye gitti.

AYDIN- İşadamı Bircan Kömürcüoğlu beraberinde annesi Makbule eşi Esra ve oğlu Mustafa Efekan Kömürcüoğlu ile birlikte çıktığı kutsal topraklara ziyarette, “Allah cc herkesi bu mübarek ve kutsal göreve yerine getirmeye nasip etsin” dedi.

Kömürcüoğlu Ailesi’ni komşuları ve mahalle sakinleri dualar eşliğinde evlerinden uğurladı. Bu ulvi yolculuğun 5 günü Medine, 9 günün Mekke olmak üzere toplamda 14 gün kutsal topraklarda kalacakları da belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.