Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kömürcüoğlu, adaylık başvurusunu resmen yaptı

SİYASET 10.11.2018 - 18:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3119+ kez okundu.
 

Kömürcüoğlu, adaylık başvurusunu resmen yaptı

Çineli işadamı Bircan Kömürcüoğlu, AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvuruda bulundu.

Kömürcüoğlu, adaylık başvurusunu resmen yaptı AYDIN- Bir ay kadar önce Ak Parti Çine İlçe Teşkilat binasında basın aracılığı ile kamuoyuna AK Parti’den Çine Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Kömürcüoğlu Şirketler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu, evraklarını hazırlayarak resmi başvurusunu AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanlığına teslim etti. “ÇİNE’YE BİR ‘CAN’ GEREK” AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Bircan Kömürcüoğlu, “Yolumuz açık olsun, hakkımızda hayırlısı. Çine’ye Bir ‘CAN’ gerek” sloganı ile çıktığımız bu yolda Çine'mizi AK Belediyecilik ile tanıştırmak adına gayret edeceğiz. İlçemiz Ak Parti Belediyeciliğiyle buluşacak. İktidar ve yelen bir bütün içinde ve uyumlu bir çalışmayla, ilçemizi hak ettiği yere getireceğiz. Bizim projelerimiz hazır, ilçemizin sorunları ve çözümlerini iyi biliyoruz” dedi. AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunda bulunan Bircan Kömürcüoğlu’nu tebrik ederken, “Partimize hayırlı olsun, Allah kardeşimize yol açıklığı versin. Bircan kardeşimizle birlikte şu an resmi müracaat eden başkan aday adayı sayısı 3 kişi” dedi. Düzenlenen toplantıda İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Kadın Kolları Başkanı Ferda Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Avukat Cemal Çakır, Belediye Başkan Aday Adayları Burhan Kandemir, M. Menderes Eşiyok Akçaova Belediyesi Eski Başkanı İsmail Çerçi ve partililer katıldı. Bircan Kömürcüoğlu müracaat sonrası toplantıya katılan partililere Baklava ikram etti. İkram esnasında partililer arasında, “bizim adaylarımızın hepsi birbirinden tatlı” esprileri gözden kaçmadı.
Çineli işadamı Bircan Kömürcüoğlu, AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adaylığı için resmi başvuruda bulundu.

Kömürcüoğlu, adaylık başvurusunu resmen yaptı

AYDIN- Bir ay kadar önce Ak Parti Çine İlçe Teşkilat binasında basın aracılığı ile kamuoyuna AK Parti’den Çine Belediye Başkan Aday Adaylığını açıklayan Kömürcüoğlu Şirketler Grup Yönetim Kurulu Üyesi Bircan Kömürcüoğlu, evraklarını hazırlayarak resmi başvurusunu AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanlığına teslim etti.

“ÇİNE’YE BİR ‘CAN’ GEREK”

AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adayı Bircan Kömürcüoğlu, “Yolumuz açık olsun, hakkımızda hayırlısı. Çine’ye Bir ‘CAN’ gerek” sloganı ile çıktığımız bu yolda Çine'mizi AK Belediyecilik ile tanıştırmak adına gayret edeceğiz. İlçemiz Ak Parti Belediyeciliğiyle buluşacak. İktidar ve yelen bir bütün içinde ve uyumlu bir çalışmayla, ilçemizi hak ettiği yere getireceğiz. Bizim projelerimiz hazır, ilçemizin sorunları ve çözümlerini iyi biliyoruz” dedi.

AK Parti Çine İlçe Teşkilat Başkanı Mehmet Tosun, AK Parti Çine Belediye Başkan Aday Adaylık başvurusunda bulunan Bircan Kömürcüoğlu’nu tebrik ederken, “Partimize hayırlı olsun, Allah kardeşimize yol açıklığı versin. Bircan kardeşimizle birlikte şu an resmi müracaat eden başkan aday adayı sayısı 3 kişi” dedi.

Düzenlenen toplantıda İlçe Başkanı Mehmet Tosun, Kadın Kolları Başkanı Ferda Yıldız, Gençlik Kolları Başkanı Avukat Cemal Çakır, Belediye Başkan Aday Adayları Burhan Kandemir, M. Menderes Eşiyok Akçaova Belediyesi Eski Başkanı İsmail Çerçi ve partililer katıldı.

Bircan Kömürcüoğlu müracaat sonrası toplantıya katılan partililere Baklava ikram etti. İkram esnasında partililer arasında, “bizim adaylarımızın hepsi birbirinden tatlı” esprileri gözden kaçmadı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.