Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Komşu kavgasında 1 ölü

ASAYİŞ 29.10.2017 - 16:12, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2316+ kez okundu.
 

Komşu kavgasında 1 ölü

Polis Nazilli’deki çatışmanın yaşandığı ev ve sokakta inceleme yapıyor. Mahalle ve hastanede geniş güvenlik önlemleri alındı.

AYDIN- Aydın’ın Nazilli ilçesinde iki aile arasında çıktığı öğrenilen silahlı çatışmada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı. Silahlı kavganın sebebi ve hangi aileler arasında çıktığı konusunda herhangi bir açıklama yapılmazken, Nazilli Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, olay yerindeki incelemelerinin ardından Nazilli Devlet Hastanesi’ne geldi. Polis, çatışmanın yaşandığı bölgede ve hastanede yoğun güvenlik önlemleri aldı. Öğlen saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle Muammer Aksoy Mahallesi’nin kenar kısmında bulunan evlerin olduğu yerde silah sesleri gelmeye başladı. İhbarlar üzerine bölgeye giden polis ve 112 Acil Servis ekipleri olay yerinde bir kişinin cesedi ile karşılaşırken, yaralı olan 5 kişiyi de hastaneye kaldırdı. Olayın çıkış sebebi ile ilgili bir açıklama yapılmazken, bölgedeki vatandaşların da oldukça gergin oldukları görüldü. Bölgedeki bir evin de tarandığı olayda bir kişi olay yerinde feci şekilde hayatını kaybederken, bazı çocukların da yaralandıkları görüldü. 112 Acil Servis ekipleri tarafından yaralılar hastaneye kaldırılırken, taranan evde bulunan vatandaşların yaşadıkları korku dolu anlar yüzlerine yansıdı. İlk etapta bölgeyi güvenlik çemberine alan polis, olaydan sonra çatışmanın yaşandığı bölge ve taranan evde inceleme çalışması başlattı. Bu arada bölgede çok sayıda boş kartuş ele geçirilirken, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, olay yerindeki çalışmalara katıldı. Daşdemir bölgedeki çalışmaların ardından Nazilli Devlet Hastanesi’ne geldi. Polis ekipleri bölgede ve hastane çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı.
Polis Nazilli’deki çatışmanın yaşandığı ev ve sokakta inceleme yapıyor. Mahalle ve hastanede geniş güvenlik önlemleri alındı.

AYDIN- Aydın’ın Nazilli ilçesinde iki aile arasında çıktığı öğrenilen silahlı çatışmada ilk belirlemelere göre 1 kişi hayatını kaybetti, 5 kişi yaralandı.

Silahlı kavganın sebebi ve hangi aileler arasında çıktığı konusunda herhangi bir açıklama yapılmazken, Nazilli Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, olay yerindeki incelemelerinin ardından Nazilli Devlet Hastanesi’ne geldi. Polis, çatışmanın yaşandığı bölgede ve hastanede yoğun güvenlik önlemleri aldı.

Öğlen saatlerinde henüz bilinmeyen bir nedenle Muammer Aksoy Mahallesi’nin kenar kısmında bulunan evlerin olduğu yerde silah sesleri gelmeye başladı. İhbarlar üzerine bölgeye giden polis ve 112 Acil Servis ekipleri olay yerinde bir kişinin cesedi ile karşılaşırken, yaralı olan 5 kişiyi de hastaneye kaldırdı. Olayın çıkış sebebi ile ilgili bir açıklama yapılmazken, bölgedeki vatandaşların da oldukça gergin oldukları görüldü. Bölgedeki bir evin de tarandığı olayda bir kişi olay yerinde feci şekilde hayatını kaybederken, bazı çocukların da yaralandıkları görüldü. 112 Acil Servis ekipleri tarafından yaralılar hastaneye kaldırılırken, taranan evde bulunan vatandaşların yaşadıkları korku dolu anlar yüzlerine yansıdı.

İlk etapta bölgeyi güvenlik çemberine alan polis, olaydan sonra çatışmanın yaşandığı bölge ve taranan evde inceleme çalışması başlattı. Bu arada bölgede çok sayıda boş kartuş ele geçirilirken, Nazilli İlçe Emniyet Müdürü Bünyamin Daşdemir, olay yerindeki çalışmalara katıldı. Daşdemir bölgedeki çalışmaların ardından Nazilli Devlet Hastanesi’ne geldi.

Polis ekipleri bölgede ve hastane çevresinde yoğun güvenlik önlemi aldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.