Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kolon kanseri anlatıldı

SAĞLIK 13.03.2019 - 12:10, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4074+ kez okundu.
 

Kolon kanseri anlatıldı

Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, Kolon Kanseri Farkındalık Ayı Etkinlikleri kapsamında stant çalışması yapıldı.

AYDIN - Kolon Kanseri Farkındalık Ayı Etkinlikleri kapsamında, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Kronik Durumlar Birimi Aydın Devlet Hastanesi Poliklinik Girişi’nde stant çalışması yapıldı. Stant çalışması kapsamında vatandaşlara kolorektal kanser ve diğer kanserler hakkında bilgi verilerek, broşür dağıtımı yapıldı. Kolorektal kanser tarama kriterlerinden olan 50-70 arasındaki kadın ve erkeklere Gaitada Gizli Kan Setleri dağıtılarak nasıl uygulama yapacakları hakkında bilgiler verildi. “Besinlerin Yolculuğu” afişi vatandaşlarımızın yoğun ilgisini çekti.
Aydın İl Sağlık Müdürlüğü tarafından, Kolon Kanseri Farkındalık Ayı Etkinlikleri kapsamında stant çalışması yapıldı.

AYDIN - Kolon Kanseri Farkındalık Ayı Etkinlikleri kapsamında, Aydın İl Sağlık Müdürlüğü Bulaşıcı Olmayan Hastalıklar ve Kronik Durumlar Birimi Aydın Devlet Hastanesi Poliklinik Girişi’nde stant çalışması yapıldı.

Stant çalışması kapsamında vatandaşlara kolorektal kanser ve diğer kanserler hakkında bilgi verilerek, broşür dağıtımı yapıldı. Kolorektal kanser tarama kriterlerinden olan 50-70 arasındaki kadın ve erkeklere Gaitada Gizli Kan Setleri dağıtılarak nasıl uygulama yapacakları hakkında bilgiler verildi. “Besinlerin Yolculuğu” afişi vatandaşlarımızın yoğun ilgisini çekti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.