Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kokunun yangınla ilgisi yoktur

GENEL 09.10.2019 - 10:39, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2967+ kez okundu.
 

Kokunun yangınla ilgisi yoktur

Aydın Büyükşehir Belediyesi, dün akşam yaşanan yoğun kokunun Zindanderesi yakınlarında meydana gelen küçük çaplı yangınla ilgisi olmadığını bildirdi.

‪AYDIN- Akşam saatlerinden Aydınlıların yoğun tepkisine yol açan kokuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi, ”Şehir merkezimizde vatandaşlarımızın yoğun olarak hissettiği kokuyla ilgili olarak saat 20.15'ten itibaren iletişim merkezimize birçok ihbar gelmiştir. Şikayetler üzerine, İtfaiye Daire Başkanlığımızca verilen bilgiye göre, kokuya sebep olacak bir yangın tespit edilmemiştir” denildi. Açıklamada, “Saat 21.30 civarlarında Zindanderesi yakınlarında küçük bir alanda ot ve inşaat artığı tutuştuğu tespit edilmiştir. Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından anında müdahale edilmiş ve söndürülmüştür. Hissedilen gaz kokusunun Zindanderesi’nde yaşanan olayla bir ilgisi yoktur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri kullanıldı. Belediyenin açıklamasına göre, ot ve inşaat artığının tutuştuğu yangın, kenti koku sardıktan sonra saat 21.30 civarında meydana geldi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi, dün akşam yaşanan yoğun kokunun Zindanderesi yakınlarında meydana gelen küçük çaplı yangınla ilgisi olmadığını bildirdi.

‪AYDIN- Akşam saatlerinden Aydınlıların yoğun tepkisine yol açan kokuyla ilgili yazılı bir açıklama yapan Aydın Büyükşehir Belediyesi, ”Şehir merkezimizde vatandaşlarımızın yoğun olarak hissettiği kokuyla ilgili olarak saat 20.15'ten itibaren iletişim merkezimize birçok ihbar gelmiştir. Şikayetler üzerine, İtfaiye Daire Başkanlığımızca verilen bilgiye göre, kokuya sebep olacak bir yangın tespit edilmemiştir” denildi.

Açıklamada, “Saat 21.30 civarlarında Zindanderesi yakınlarında küçük bir alanda ot ve inşaat artığı tutuştuğu tespit edilmiştir. Aydın Büyükşehir Belediyesi itfaiye ekipleri tarafından anında müdahale edilmiş ve söndürülmüştür. Hissedilen gaz kokusunun Zindanderesi’nde yaşanan olayla bir ilgisi yoktur. Kamuoyuna saygıyla duyurulur” ifadeleri kullanıldı.

Belediyenin açıklamasına göre, ot ve inşaat artığının tutuştuğu yangın, kenti koku sardıktan sonra saat 21.30 civarında meydana geldi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.