Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kokoreççi terör örgütü üyesi çıktı

ASAYİŞ 01.03.2017 - 20:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3745+ kez okundu.
 

Kokoreççi terör örgütü üyesi çıktı

Terör örgütü üyesi kokoreççi kaçak sigara satarken yakalandı

AYDIN- Aydın’ın Didim ilçesinde iş yerinde 416 paket kaçak sigara ele geçirilen kokoreççinin terör örgütü PKK’ya maddi destek sağladığı belirlendi. Edinilen bilgiye göre, jandarma asayiş ve Jandarma Suç Araştırma Timlerince (JSAT) PKK/PYF terör örgütü mensubu olduğu ve örgüte maddi destek sağladığı iddia edilen A.Ş. ve oğlu D.Ş’ye ait Didim’in Akbük Mahallesi liman mevkiinde bulunan kokoreççide yapılan aramada A.Ş’ye ait işyerinde 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 18 adet av tüfeği fişeği, 25 adet tabanca fişeği ile evinde ise terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın resmi ve örgüt propagandasında kullanılan 2 adet takvim, 1 kumar makinesi ve terör örgütünü simgeleyen bez parçası ele geçirildi. D.Ş’ye ait araçta yapılan aramalarda ise 1 adet av tüfeğine ait dipçik, 416 paket kaçak sigara ele geçirildi. Adli makamların talimatıyla ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.
Terör örgütü üyesi kokoreççi kaçak sigara satarken yakalandı

AYDIN- Aydın’ın Didim ilçesinde iş yerinde 416 paket kaçak sigara ele geçirilen kokoreççinin terör örgütü PKK’ya maddi destek sağladığı belirlendi.

Edinilen bilgiye göre, jandarma asayiş ve Jandarma Suç Araştırma Timlerince (JSAT) PKK/PYF terör örgütü mensubu olduğu ve örgüte maddi destek sağladığı iddia edilen A.Ş. ve oğlu D.Ş’ye ait Didim’in Akbük Mahallesi liman mevkiinde bulunan kokoreççide yapılan aramada A.Ş’ye ait işyerinde 1 adet ruhsatsız av tüfeği, 18 adet av tüfeği fişeği, 25 adet tabanca fişeği ile evinde ise terör örgütü elebaşı Abdullah Öcalan’ın resmi ve örgüt propagandasında kullanılan 2 adet takvim, 1 kumar makinesi ve terör örgütünü simgeleyen bez parçası ele geçirildi.

D.Ş’ye ait araçta yapılan aramalarda ise 1 adet av tüfeğine ait dipçik, 416 paket kaçak sigara ele geçirildi. Adli makamların talimatıyla ele geçirilen malzemeler muhafaza altına alındı. Gözaltına alınan şüphelilerin adliyeye sevk edileceği öğrenildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.