Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kök hücre ve kan bağışı kampanyası

SAĞLIK 15.05.2019 - 17:22, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3533+ kez okundu.
 

Kök hücre ve kan bağışı kampanyası

Didim’de Engelliler Haftası'nda kök hücre ve kan bağışı alımı yapılacak

AYDIN  - Aydın'ın Didim ilçesinde, 3. düzenlenen Engelsiz Festivali etkinlikleri kapsamında Didim Engelliler Derneği ve Türk Kızılay’ı işbirliğiyle kök hücre ve kan bağışı kampanyası düzenlenecek. 18 Mayıs Cuma günü saat 15:00/23:00 saatleri arasında Altınkum Yalı Caddesi’ndeki festival etkinlik alanında gerçekleştirilecek etkinlikte, vatandaşlar kan bağışında bulunabilecekler. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Bedri Altıntaş, "Şubat ayında gerçekleştirdiğimiz 'Öykü Arin’e umut olalım' etkinliğinde hayırsever yurttaşlarımızın katılımı rekor seviyeye ulaşmıştır. Bu etkinlikte de Didimlilerin gerekli ilgiyi göstereceğine inanıyorum.” dedi. Kök hücre bağışı 18-50 yaş aralığındaki sağlıklı kişiler yapabilmektedir. Kan bağışı için ise 60 yaşına kadar yapılabiliyor.
Didim’de Engelliler Haftası'nda kök hücre ve kan bağışı alımı yapılacak

AYDIN  - Aydın'ın Didim ilçesinde, 3. düzenlenen Engelsiz Festivali etkinlikleri kapsamında Didim Engelliler Derneği ve Türk Kızılay’ı işbirliğiyle kök hücre ve kan bağışı kampanyası düzenlenecek.

18 Mayıs Cuma günü saat 15:00/23:00 saatleri arasında Altınkum Yalı Caddesi’ndeki festival etkinlik alanında gerçekleştirilecek etkinlikte, vatandaşlar kan bağışında bulunabilecekler. Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Dernek Başkanı Bedri Altıntaş, "Şubat ayında gerçekleştirdiğimiz 'Öykü Arin’e umut olalım' etkinliğinde hayırsever yurttaşlarımızın katılımı rekor seviyeye ulaşmıştır. Bu etkinlikte de Didimlilerin gerekli ilgiyi göstereceğine inanıyorum.” dedi.

Kök hücre bağışı 18-50 yaş aralığındaki sağlıklı kişiler yapabilmektedir. Kan bağışı için ise 60 yaşına kadar yapılabiliyor.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.