Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Koçarlı'da mezarlıklar bakıma alındı

GENEL 17.05.2019 - 10:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3196+ kez okundu.
 

Koçarlı'da mezarlıklar bakıma alındı

Koçarlı Belediyesi tarafından ilçede bulunan mezarlıklarda temizlik çalışmaları başlatıldı.

AYDIN- Tüm mezarlıkların bakım ve temizliğinin Ramazan Bayramı'na kadar tamamlanması hedefleniyor. Koçarlı Belediyesi personeli ilçedeki mezarlıklarda temizlik çalışmaları başlatıldı. Mezarlıklarda bulunan otların biçilerek bakım ve onarımdan geçirildiğini kaydeden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, "Bugüne kadar Boydere, Boğaziçi, Halibeyli, Tekeli, Sobuca, Sapalan, Çulhalar, Halilbeyli ve Atatürk Mahallelerimizde bulunan mezarlıklarımızda çalışmalarımızı tamamladık. Ramazan Bayramı'na kadar da diğer mahallerimizde ki mezarlıklarımızı temizleyerek bayrama hazırlamayı hedefliyoruz. Sevdiklerinin kabirlerini ziyaret için mezarlıkları ziyaret eden vatandaşlarımız karşılarında tertemiz mezarlıkları bulacaklar" dedi.
Koçarlı Belediyesi tarafından ilçede bulunan mezarlıklarda temizlik çalışmaları başlatıldı.

AYDIN- Tüm mezarlıkların bakım ve temizliğinin Ramazan Bayramı'na kadar tamamlanması hedefleniyor.

Koçarlı Belediyesi personeli ilçedeki mezarlıklarda temizlik çalışmaları başlatıldı. Mezarlıklarda bulunan otların biçilerek bakım ve onarımdan geçirildiğini kaydeden Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, "Bugüne kadar Boydere, Boğaziçi, Halibeyli, Tekeli, Sobuca, Sapalan, Çulhalar, Halilbeyli ve Atatürk Mahallelerimizde bulunan mezarlıklarımızda çalışmalarımızı tamamladık. Ramazan Bayramı'na kadar da diğer mahallerimizde ki mezarlıklarımızı temizleyerek bayrama hazırlamayı hedefliyoruz. Sevdiklerinin kabirlerini ziyaret için mezarlıkları ziyaret eden vatandaşlarımız karşılarında tertemiz mezarlıkları bulacaklar" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.