Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Koçarlı’da biner adet zeytin ve incir fidanı dağıtıldı

EKONOMİ 12.02.2019 - 12:25, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3789+ kez okundu.
 

Koçarlı’da biner adet zeytin ve incir fidanı dağıtıldı

Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında, Aydın’ın Koçarlı ilçesinde biner adet zeytin ve incir fidanı dağıtımı gerçekleştirildi.

AYDIN - Zeytin ve incir üreticilerinin gelirlerinin arttırılması amacıyla hazırlanan Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ‘Zeytin ve İncir Fidanı Dağıtım Projesi’ kapsamında Koçarlı’ya tahsis edilen bin adet İncir fidanı ve bin adet Zeytin fidanı dağıtımı Kaymakam Fırat Çelik 'in katılımı ile çiftçilere dağıtımı yapıldı. Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, fidan dağıtımı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Fidan bedellerinin yüzde 30’u çiftçilerimiz tarafından karşılanmış olup, yüzde 70’i Bakanlığın genel bütçesinden karşılanmıştır. Dağıtımı yapılan Sarılop çeşidi incir fidanlarının ve Gemlik çeşidi zeytin fidanlarının ilçemize ve çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.
Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü tarafından yürütülen proje kapsamında, Aydın’ın Koçarlı ilçesinde biner adet zeytin ve incir fidanı dağıtımı gerçekleştirildi.

AYDIN - Zeytin ve incir üreticilerinin gelirlerinin arttırılması amacıyla hazırlanan Aydın İl Tarım ve Orman Müdürlüğü, ‘Zeytin ve İncir Fidanı Dağıtım Projesi’ kapsamında Koçarlı’ya tahsis edilen bin adet İncir fidanı ve bin adet Zeytin fidanı dağıtımı Kaymakam Fırat Çelik 'in katılımı ile çiftçilere dağıtımı yapıldı.

Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik, fidan dağıtımı ile ilgili olarak yaptığı açıklamada, “Fidan bedellerinin yüzde 30’u çiftçilerimiz tarafından karşılanmış olup, yüzde 70’i Bakanlığın genel bütçesinden karşılanmıştır. Dağıtımı yapılan Sarılop çeşidi incir fidanlarının ve Gemlik çeşidi zeytin fidanlarının ilçemize ve çiftçilerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.