Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Koçarlı’da 7 kurban birden kesildi

EKONOMİ 03.08.2016 - 12:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3534+ kez okundu.
 

Koçarlı’da 7 kurban birden kesildi

Kaymakam Fırat Çelik önderliğinde şükür ve dua ile kurbanlar kesildi

AYDIN- Merhum Başbakan Adnan Menderes’in memleketi Koçarlı ilçesinde darbe girişiminin 19. Günü’nde şükür ve dua kurbanları kesildi. İlçe Kaymakamı Fırat Çelik önderliğinde Koçarlı’da demokrasi nöbetinin tutulduğu meydana getirilen kurbanlar dualarla kesildi.  Hemşerileri Adnan Menderes’i 1960 ihtilali ve sonrasında kaybeden Aydın’ın Koçarlı halkı 15 Temmuz darbe girişiminin ardından şükür ve şehitlerin ruhu için 7 kurban birden kesti. Program dahilinde Koçarlı Meydanı’na getirilen kurbanlar tekbir ve dualarla kent meydanında kesildi. Kurbanların etlerinin jandarma ve polis teşkilatının yanında Koçarlı’daki ihtiyaç sahibi ailelere bağışlanacağı belirtildi. Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik önderliğinde, ilçedeki çeşitli sivil toplum örgütlerinin de desteği ile gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Aydın Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaarslan, oda başkanları, esnaf ve vatandaşlar katıldı. Kurbanların hem şükür hem de şehitlerin ruhuna kesildiğini belirten AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek duaların kabulünü diledi.
Kaymakam Fırat Çelik önderliğinde şükür ve dua ile kurbanlar kesildi

AYDIN- Merhum Başbakan Adnan Menderes’in memleketi Koçarlı ilçesinde darbe girişiminin 19. Günü’nde şükür ve dua kurbanları kesildi. İlçe Kaymakamı Fırat Çelik önderliğinde Koçarlı’da demokrasi nöbetinin tutulduğu meydana getirilen kurbanlar dualarla kesildi. 

Hemşerileri Adnan Menderes’i 1960 ihtilali ve sonrasında kaybeden Aydın’ın Koçarlı halkı 15 Temmuz darbe girişiminin ardından şükür ve şehitlerin ruhu için 7 kurban birden kesti. Program dahilinde Koçarlı Meydanı’na getirilen kurbanlar tekbir ve dualarla kent meydanında kesildi. Kurbanların etlerinin jandarma ve polis teşkilatının yanında Koçarlı’daki ihtiyaç sahibi ailelere bağışlanacağı belirtildi.

Koçarlı Kaymakamı Fırat Çelik önderliğinde, ilçedeki çeşitli sivil toplum örgütlerinin de desteği ile gerçekleştirilen etkinliğe AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, Aydın Eczacı Odası Başkanı Sefa Karaarslan, oda başkanları, esnaf ve vatandaşlar katıldı.

Kurbanların hem şükür hem de şehitlerin ruhuna kesildiğini belirten AK Parti Aydın İl Başkanı Ömer Özmen, etkinliği düzenleyenlere teşekkür ederek duaların kabulünü diledi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.