Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Koçarlı Yolu modern bir görünüme kavuşuyor

GÜNCEL 27.11.2018 - 12:49, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2425+ kez okundu.
 

Koçarlı Yolu modern bir görünüme kavuşuyor

İncirliova Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Yıldırım Beyazıt Caddesi (Koçarlı Yolu) güzergâhında başlatılan modernizasyon çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi.

AYDIN -Daha önce kaldırım, aydınlatma, ağaçlandırma işleri gerçekleştirilen Koçarlı Yolu’nda ihtiyaç duyulan 10 bin metrekarelik parke taşı döşeme işinin de bitmek üzere olduğu bildirildi. Uzun yıllardır kamuoyu gündeminde yer alan ancak bir türlü yapımı gerçekleşmeyen projeyi hayata geçiren İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, şöyle konuştu: "Bu caddemiz, ilçemizin en işlek yollarından biridir. Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü ile imzaladığımız protokol çerçevesinde kaldırımları genişletmenin yanı sıra, çevre düzenlenmesi, aydınlatma ve peyzaj çalışmalarını tamamladık. Geçtiğimiz günlerde de yaklaşık 10 metrekarelik parke taşı döşeme işini başlattık. En geç 15 Aralık’a kadar tüm çalışmalarımızı tamamlayacağımız yolumuz modern bir görünüme kavuşacaktır. Böylece gerek trafik akışı, gerek ise yayaların geçişleri daha rahat sağlıklı ve sorunsuz olacaktır. Yolumuzun yapımında emeği, katkısı olan tüm kurumlara ve belediye personelime teşekkür ediyorum.”
İncirliova Belediye Başkanlığı Fen İşleri Müdürlüğü tarafından, Yıldırım Beyazıt Caddesi (Koçarlı Yolu) güzergâhında başlatılan modernizasyon çalışmaları tamamlanma aşamasına geldi.

AYDIN -Daha önce kaldırım, aydınlatma, ağaçlandırma işleri gerçekleştirilen Koçarlı Yolu’nda ihtiyaç duyulan 10 bin metrekarelik parke taşı döşeme işinin de bitmek üzere olduğu bildirildi.

Uzun yıllardır kamuoyu gündeminde yer alan ancak bir türlü yapımı gerçekleşmeyen projeyi hayata geçiren İncirliova Belediye Başkanı Gürşat Kale, şöyle konuştu:

"Bu caddemiz, ilçemizin en işlek yollarından biridir. Karayolları 2. Bölge Müdürlüğü ile imzaladığımız protokol çerçevesinde kaldırımları genişletmenin yanı sıra, çevre düzenlenmesi, aydınlatma ve peyzaj çalışmalarını tamamladık. Geçtiğimiz günlerde de yaklaşık 10 metrekarelik parke taşı döşeme işini başlattık. En geç 15 Aralık’a kadar tüm çalışmalarımızı tamamlayacağımız yolumuz modern bir görünüme kavuşacaktır. Böylece gerek trafik akışı, gerek ise yayaların geçişleri daha rahat sağlıklı ve sorunsuz olacaktır. Yolumuzun yapımında emeği, katkısı olan tüm kurumlara ve belediye personelime teşekkür ediyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.