Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Koçarlı Tekeli’de asfalt sevinci

GÜNCEL 25.01.2019 - 13:00, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3243+ kez okundu.
 

Koçarlı Tekeli’de asfalt sevinci

Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin, Koçarlı ilçesine bağlı Tekeli Mahallesi’nin asfalt yol hayalini gerçeğe dönüştürdüğü bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Tekeli Muhtarı ve vatandaşların yol taleplerini hızlıca değerlendirmeye alan Aydın Büyükşehir Belediyesi Yol Şubesi Ekipleri, ivedilikle ön çalışmaları tamamlayıp mahalle yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı. Tekeli’yi anayola bağlayan güzergâhta gerçekleştirilen faaliyetler çerçevesinde sıcak asfalt yapımının yanı sıra yol genişletme çalışması da yapılıyor. Üstyapı güçlendirme çalışmaları çerçevesinde taleplerinin hemen karşılık bulmasından dolayı büyük bir mutluluk yaşayan vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek, desteklerinin tam olduğunu ifade ettiler. MUHTAR ESKİCİ: ÇERÇİOĞLU HAYALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİ Büyükşehir ekiplerince yapılan sıcak asfalt ve yol genişletme çalışmalarına değinen Tekeli Mahallesi Muhtarı Ali Eskici, “Mahalle yolumuzun asfaltsız ve dar oluşu büyük sıkıntılara yol açıyordu. Yıllardan beri yaşadığımız bu sorunumuzu Özlem Başkanımıza ilettik. Sağ olsun hayalini kurduğumuz sıcak asfalt ve geniş yol çalışmasını başlattı. Tüm hizmetlerinden memnunuz Allah başımızdan eksik etmesin, kendim ve mahallem adına çok teşekkür ederim” dedi.
Aydın Büyükşehir Belediyesi'nin, Koçarlı ilçesine bağlı Tekeli Mahallesi’nin asfalt yol hayalini gerçeğe dönüştürdüğü bildirildi.

AYDIN- Yapılan açıklamaya göre, Tekeli Muhtarı ve vatandaşların yol taleplerini hızlıca değerlendirmeye alan Aydın Büyükşehir Belediyesi Yol Şubesi Ekipleri, ivedilikle ön çalışmaları tamamlayıp mahalle yolunda sıcak asfalt çalışması başlattı. Tekeli’yi anayola bağlayan güzergâhta gerçekleştirilen faaliyetler çerçevesinde sıcak asfalt yapımının yanı sıra yol genişletme çalışması da yapılıyor. Üstyapı güçlendirme çalışmaları çerçevesinde taleplerinin hemen karşılık bulmasından dolayı büyük bir mutluluk yaşayan vatandaşlar Aydın Büyükşehir Belediye Başkanı Özlem Çerçioğlu’na teşekkür ederek, desteklerinin tam olduğunu ifade ettiler.

MUHTAR ESKİCİ: ÇERÇİOĞLU HAYALİMİZİ GERÇEKLEŞTİRDİ

Büyükşehir ekiplerince yapılan sıcak asfalt ve yol genişletme çalışmalarına değinen Tekeli Mahallesi Muhtarı Ali Eskici, “Mahalle yolumuzun asfaltsız ve dar oluşu büyük sıkıntılara yol açıyordu. Yıllardan beri yaşadığımız bu sorunumuzu Özlem Başkanımıza ilettik. Sağ olsun hayalini kurduğumuz sıcak asfalt ve geniş yol çalışmasını başlattı. Tüm hizmetlerinden memnunuz Allah başımızdan eksik etmesin, kendim ve mahallem adına çok teşekkür ederim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.