Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Koçarlı okuyacak

EĞİTİM 03.01.2015 - 11:24, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:48 2647+ kez okundu.
 

Koçarlı okuyacak

Koçarlı Okuyor Projesi ile Koçarlı’da türlü okuma etkinlikleri yapılacak.

Koçarlı Okuyor Projesi ile Koçarlı’da türlü okuma etkinlikleri yapılacak. Anne ve babalar çocuklarıyla kitap okuyarak yarışacak. Kitap okuma yarışması için başvurular 09 Ocak 2014 tarihinde son bulacak.Proje koordinatörleri Halil Hulusi Ertuğrul ve Mehmet Orhan’ın koordinesinde 17 Şubat 2015 Salı günü ilk etkinlik Koçarlı’da Cumhuriyet Meydanı’nda saat 10.30’da Koçarlı halkı, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kamu görevlileri, öğretmenler, öğrenciler ve anne babalara yönelik kitap okuma etkinliği ile başlayacak. On beş dakika sürecek olan bu etkinlikte Düşünce Eylem ve Koordinasyon Ekibi (DEKE) üyeleri Şube Müdürü Osman Arıkoğlu başkanlığında hazır bulunacaklar. Kitap okuma etkinliğine Koçarlı Kaymakamı Mehmet Sülün ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik’in de katılması bekleniyor. Aynı gün saat 12.00’de Cumhuriyet Ortaokulu ve Anadolu Lisesi’nde öğrenci ve velilere yönelik kitap okuma yarışması yapılacak. Önceden belirlenen kitapları okumuş olan veliler ve öğrencilere okudukları kitaplardan sorular sorulacak. Yarışma veliler, ilkokullar, ortaokullar ve liseler olmak üzere dört kategoride yapılacak olup birinci olanlar küçük altın, ikinciler gram altın ve üçüncü olanlar ise kol saati ile ödüllendirilecek. Ayrıca katılımcıların tümüne değişik armağanlar verilecek.Projenin kitaba olan ilgiyi artırmak, okuma alışkanlığı kazandırmak ve değerler eğitimi kapsamında bazı değerleri vermek, örnek kişileri tanıtmak ve örnek davranışları göstermek, çocuk ve ergen psikolojisi hakkında bilgilendirmek gibi amaçlarla ortaya konduğu belirtildi.
Koçarlı Okuyor Projesi ile Koçarlı’da türlü okuma etkinlikleri yapılacak.

Koçarlı Okuyor Projesi ile Koçarlı’da türlü okuma etkinlikleri yapılacak.

Anne ve babalar çocuklarıyla kitap okuyarak yarışacak. Kitap okuma yarışması için başvurular 09 Ocak 2014 tarihinde son bulacak.Proje koordinatörleri Halil Hulusi Ertuğrul ve Mehmet Orhan’ın koordinesinde 17 Şubat 2015 Salı günü ilk etkinlik Koçarlı’da Cumhuriyet Meydanı’nda saat 10.30’da Koçarlı halkı, kamu kurum ve kuruluşlarında çalışan kamu görevlileri, öğretmenler, öğrenciler ve anne babalara yönelik kitap okuma etkinliği ile başlayacak. On beş dakika sürecek olan bu etkinlikte Düşünce Eylem ve Koordinasyon Ekibi (DEKE) üyeleri Şube Müdürü Osman Arıkoğlu başkanlığında hazır bulunacaklar. Kitap okuma etkinliğine Koçarlı Kaymakamı Mehmet Sülün ile İlçe Milli Eğitim Müdürü Ömer Dirik’in de katılması bekleniyor.

Aynı gün saat 12.00’de Cumhuriyet Ortaokulu ve Anadolu Lisesi’nde öğrenci ve velilere yönelik kitap okuma yarışması yapılacak. Önceden belirlenen kitapları okumuş olan veliler ve öğrencilere okudukları kitaplardan sorular sorulacak. Yarışma veliler, ilkokullar, ortaokullar ve liseler olmak üzere dört kategoride yapılacak olup birinci olanlar küçük altın, ikinciler gram altın ve üçüncü olanlar ise kol saati ile ödüllendirilecek.

Ayrıca katılımcıların tümüne değişik armağanlar verilecek.Projenin kitaba olan ilgiyi artırmak, okuma alışkanlığı kazandırmak ve değerler eğitimi kapsamında bazı değerleri vermek, örnek kişileri tanıtmak ve örnek davranışları göstermek, çocuk ve ergen psikolojisi hakkında bilgilendirmek gibi amaçlarla ortaya konduğu belirtildi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.