Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Koçarlı ilçe pazarında normale dönüş başladı

GÜNCEL 11.05.2020 - 16:44, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3816+ kez okundu.
 

Koçarlı ilçe pazarında normale dönüş başladı

Kovid-19 salgını sebebiyle Pazar yerlerinde yapılan düzenleme ile sadece temel gıda ürünleri satan esnafın satış yapılmasına müsaade ediliyordu.

KOÇARLI - Genelge yayınlanmadan önce örnek bir kararla tedbiri ilk olarak uygulamaya geçiren Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte yeni bir kararla Gıda ürünleri dışında satış gerçekleştiren esnafa da kapılarını açtı. Bugün kurulan Koçarlı İlçe pazarı, eski düzeni ile vatandaşları karşılarken, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan Pazarı ziyaret ederek alınan tedbirleri yerinde inceledi. SON GÜNLERDEKİ VAKA TABLOSU BİZLERİ SEVİNDİRDİ Pazar yerinde alınan tedbirlerden ödün verilmediği, esnaf ve vatandaşların giriş ve çıkışlarının kontrollü olarak gerçekleştiği, Belediye zabıtalarının maske dağıtımını yaptığı Pazar yerinde, Esnaf ve vatandaşlara tedbirler konusunda uyarılarda bulunan Belediye Başkanı Nedim Kaplan yaptığı açıklamada “Ülke olarak virüs salgınına karşı mücadelede örnek bir çalışmaya imza attık. Başta sağlık Bakanımız olmak üzere, sağlık çalışanlarımızın tüm gücüyle mücadele ettiği bu süreçte bizlerde önlemlerimizi alarak onlara destek verdik. Son günlerde ortaya çıkan tablo bizleri sevindirdi. Normalleşme başladı ancak bu bizleri rehavete sokmamalı herkes kendi tedbirini alarak, bu sürece katkı sağlamalı” dedi. PAZAR YERİNDE ALINAN TEDBİRLER SIKI DENETİM ALTINDA Bu normalleşme sürecinde zor günler geçiren esnafımızı bir nebze rahatlatma amacıyla, ilçe pazarımızda eski düzenimize döndük. Ekiplerimizi kontrolleri daha sık tutuyorlar. Vatandaşlarımız ve esnafımıza da rica ediyorum, Sosyal mesafeyi koruyalım, kişisel hijyenimize dikkat edelim ve gerekmedikçe dışarı çıkmayalım, alışverişimizi hızlıca tamamlayıp evlerimize dönelim” dedi.
Kovid-19 salgını sebebiyle Pazar yerlerinde yapılan düzenleme ile sadece temel gıda ürünleri satan esnafın satış yapılmasına müsaade ediliyordu.

KOÇARLI - Genelge yayınlanmadan önce örnek bir kararla tedbiri ilk olarak uygulamaya geçiren Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan, Normalleşme sürecinin başlaması ile birlikte yeni bir kararla Gıda ürünleri dışında satış gerçekleştiren esnafa da kapılarını açtı.

Bugün kurulan Koçarlı İlçe pazarı, eski düzeni ile vatandaşları karşılarken, Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan Pazarı ziyaret ederek alınan tedbirleri yerinde inceledi.

SON GÜNLERDEKİ VAKA TABLOSU BİZLERİ SEVİNDİRDİ

Pazar yerinde alınan tedbirlerden ödün verilmediği, esnaf ve vatandaşların giriş ve çıkışlarının kontrollü olarak gerçekleştiği, Belediye zabıtalarının maske dağıtımını yaptığı Pazar yerinde, Esnaf ve vatandaşlara tedbirler konusunda uyarılarda bulunan Belediye Başkanı Nedim Kaplan yaptığı açıklamada “Ülke olarak virüs salgınına karşı mücadelede örnek bir çalışmaya imza attık. Başta sağlık Bakanımız olmak üzere, sağlık çalışanlarımızın tüm gücüyle mücadele ettiği bu süreçte bizlerde önlemlerimizi alarak onlara destek verdik. Son günlerde ortaya çıkan tablo bizleri sevindirdi. Normalleşme başladı ancak bu bizleri rehavete sokmamalı herkes kendi tedbirini alarak, bu sürece katkı sağlamalı” dedi.

PAZAR YERİNDE ALINAN TEDBİRLER SIKI DENETİM ALTINDA

Bu normalleşme sürecinde zor günler geçiren esnafımızı bir nebze rahatlatma amacıyla, ilçe pazarımızda eski düzenimize döndük. Ekiplerimizi kontrolleri daha sık tutuyorlar. Vatandaşlarımız ve esnafımıza da rica ediyorum, Sosyal mesafeyi koruyalım, kişisel hijyenimize dikkat edelim ve gerekmedikçe dışarı çıkmayalım, alışverişimizi hızlıca tamamlayıp evlerimize dönelim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.