Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Koçarlı HEM’de İsmail Kılıçaslanoğlu dönemi

GÜNCEL 24.09.2019 - 17:33, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 3291+ kez okundu.
 

Koçarlı HEM’de İsmail Kılıçaslanoğlu dönemi

Koçarlı Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü görevine İsmail Kılıçaslanoğlu atandı.

AYDIN  - Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Yarımtepe’nin tayininin çıkması sebebiyle Müdür Yardımcısı İsmail Kılıçaslanoğlu yeni Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak atandı. Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Kılıçaslanoğlu, yaptığı açıklamada, “Kaymakamımız Fırat Çelik’in onayıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne vekaleten görevlendirildim. Görevimiz sona eresiye kadar elimizden gelenin en iyisini yapıp, bize güvenenleri mahcup etmemek için gayret göstereceğiz. Allah utandırmasın. Haydi Bismillah” dedi.
Koçarlı Halk Eğitimi Merkezi (HEM) Müdürlüğü görevine İsmail Kılıçaslanoğlu atandı.

AYDIN  - Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Müdürü Kadir Yarımtepe’nin tayininin çıkması sebebiyle Müdür Yardımcısı İsmail Kılıçaslanoğlu yeni Halk Eğitim Merkezi Müdürü olarak atandı.

Koçarlı Halk Eğitim Merkezi Müdürü İsmail Kılıçaslanoğlu, yaptığı açıklamada, “Kaymakamımız Fırat Çelik’in onayıyla Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğü’ne vekaleten görevlendirildim. Görevimiz sona eresiye kadar elimizden gelenin en iyisini yapıp, bize güvenenleri mahcup etmemek için gayret göstereceğiz. Allah utandırmasın. Haydi Bismillah” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.