Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Koçarlı'da yol yapım çalışmaları sürüyor

GÜNCEL 05.10.2016 - 19:55, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2374+ kez okundu.
 

Koçarlı'da yol yapım çalışmaları sürüyor

Koçarlı Belediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe genelindeki ortak yol yapım çalışması devam ediyor.

AYDIN- Çalışmalar kapsamında Gözkayası, Büyükdere, Zeytinköy, Bağarcık, Kasaplar, Cincin, Çallı, Gaffarlar, Kızılcabölük mahallelerinin parke taşları yerlerine ulaştı, çalışmalar Koçarlı Belediyesi ekiplerince sürdürülüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, yine direksiyon başına geçti parke taşı yüklü kamyonu kullandı. Çalışmaların ilçe genelinde sürdüğünü belirten Başkan Öztürk, "Yol çalışması en önemli önceliğimiz, halkımızın rahat ve güvenli ulaşımını sağlamak için, merkez ve kırsal ayrımı gözetmeksizin ilçemizin genelinde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz, Koçarlı Belediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak Koçarlı’ya kalıcı hizmetler sunmaya çalışıyoruz” diye konuştu.
Koçarlı Belediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin ilçe genelindeki ortak yol yapım çalışması devam ediyor.

AYDIN- Çalışmalar kapsamında Gözkayası, Büyükdere, Zeytinköy, Bağarcık, Kasaplar, Cincin, Çallı, Gaffarlar, Kızılcabölük mahallelerinin parke taşları yerlerine ulaştı, çalışmalar Koçarlı Belediyesi ekiplerince sürdürülüyor. Çalışmaları yerinde inceleyen Koçarlı Belediye Başkanı Mutlu Öztürk, yine direksiyon başına geçti parke taşı yüklü kamyonu kullandı.

Çalışmaların ilçe genelinde sürdüğünü belirten Başkan Öztürk, "Yol çalışması en önemli önceliğimiz, halkımızın rahat ve güvenli ulaşımını sağlamak için, merkez ve kırsal ayrımı gözetmeksizin ilçemizin genelinde çalışmalarımıza aralıksız devam ediyoruz, Koçarlı Belediyesi ile Aydın Büyükşehir Belediyesi olarak Koçarlı’ya kalıcı hizmetler sunmaya çalışıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.