Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

KOÇARLI BELEDİYE BAŞKANI NEDİM KAPLAN DÜĞMEYE BASTI

SAĞLIK 18.11.2020 - 11:45, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2940+ kez okundu.
 

KOÇARLI BELEDİYE BAŞKANI NEDİM KAPLAN DÜĞMEYE BASTI

“KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA ÇAKIRBEYLİ ve DEDEKÖY PAZARI KURULMAYACAK”

KOÇARLI - Koçarlı’da korona virüse karşı tedbirler üst seviyede. Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ülkemiz ve ilimizde artış gösteren korona virüse karşı tedbirlerin sıkılaştırılması hususunda gerekli talimatı verdi. Hafta sonu ilimiz ve çevresinden bir çok vatandaşın yoğun olarak ziyaret ettiği Çakırbeyli ve Dedeköy pazarları yoğunlaşma yaşanmaması sebebiyle ikinci bir emre kadar kurulmayacak. İçişleri bakanlığı tarafından yayınlanan yeni genelge ile birlikte ülkemizde Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgının ülkemizde son zamanlarda etkisini arttırması sebebiyle alınan tedbirlere ek olarak özellikle hafta sonu yoğunluk yaşanan Çakırbeyli ve Dedeköy pazarları Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın talimatıyla bu haftadan itibaren kurulmayacak. HALKIMIZIN SAĞLIĞI HERŞEYDEN ÖNCE GELİYOR Küresel olarak hepimizi etkisi altına alan Korona virüs ile topyekun mücadele edilmesi gerektiğinin altını çizen Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan “ Maalesef ki havaların soğuması ile birlikte ülkemizde seyrini değiştiren virüs artış göstermiş ve ilimizde de vaka sayılarında öngörülemeyen bir artış meydana gelmiştir. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile bir takım tedbirler sıkılaştırıldı ancak biz bu tedbirlere ek olarak ilçemiz adına yeni bir kısıtlama daha getirmek mecburiyetinde kaldık. Biliyorsunuz ki İlçemizde her hafta Pazar günleri kurulan Çakırbeyli ve Dedeköy Üretici Köy pazarları ilimiz ve çevre illerden çok fazla ziyaretçi alıyor. Bu sebeple ilçemizde yoğunlaşmanın azaltılması amacıyla bu süreci atlatan kadar bu pazarlarımız kurulmayacak. Halkımızın sağlığı her şeyden önce geliyor. Diliyorum ülkece bu illetin üstesinden gelecek ve daha güzel yarınlara sağlıkla ve huzurla uyanacağız" dedi. KAPLAN “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ, TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMAYACAĞIZ” Bu zor sürecin birlikte tedbirleri en üst seviyede tutarak atlatılacağını belirten Belediye Başkanı Nedim Kaplan “ Korona virüs ile mücadele sürecinde vatandaşlarımızın yoğunlaşma içerisinde bulunmaması için kendi tedbirlerini alması büyük önem arz ediyor. Kendimizi korursak ailemizi, ailemizi korursak tüm çevremizi koruruz. Bu zincirin en temel üç halkası şüphesiz maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmek. Toplu alanlardan uzak duralım. Ev ziyaretlerine ara verelim, evimize misafir kabul etmeyelim. Taziye ve ya kutlamalarımızı telefon aracılığı ile yapalım. Yasaklara eksiksiz uyalım. Bu süreçte fiziksel bağ değil, gönül bağı kuralım.  Unutmayalım ki sevdiklerimizle daha güzel yarınlar bugün yapacağımız fedakarlıklar ile gelecek" dedi.
“KORONAVİRÜS TEDBİRLERİ KAPSAMINDA ÇAKIRBEYLİ ve DEDEKÖY PAZARI KURULMAYACAK”

KOÇARLI - Koçarlı’da korona virüse karşı tedbirler üst seviyede.

Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan ülkemiz ve ilimizde artış gösteren korona virüse karşı tedbirlerin sıkılaştırılması hususunda gerekli talimatı verdi. Hafta sonu ilimiz ve çevresinden bir çok vatandaşın yoğun olarak ziyaret ettiği Çakırbeyli ve Dedeköy pazarları yoğunlaşma yaşanmaması sebebiyle ikinci bir emre kadar kurulmayacak.

İçişleri bakanlığı tarafından yayınlanan yeni genelge ile birlikte ülkemizde Tüm dünyayı ve ülkemizi etkisi altına alan korona virüs salgının ülkemizde son zamanlarda etkisini arttırması sebebiyle alınan tedbirlere ek olarak özellikle hafta sonu yoğunluk yaşanan Çakırbeyli ve Dedeköy pazarları Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan'ın talimatıyla bu haftadan itibaren kurulmayacak.

HALKIMIZIN SAĞLIĞI HERŞEYDEN ÖNCE GELİYOR

Küresel olarak hepimizi etkisi altına alan Korona virüs ile topyekun mücadele edilmesi gerektiğinin altını çizen Koçarlı Belediye Başkanı Nedim Kaplan “ Maalesef ki havaların soğuması ile birlikte ülkemizde seyrini değiştiren virüs artış göstermiş ve ilimizde de vaka sayılarında öngörülemeyen bir artış meydana gelmiştir. İçişleri Bakanlığı tarafından yayınlanan genelge ile bir takım tedbirler sıkılaştırıldı ancak biz bu tedbirlere ek olarak ilçemiz adına yeni bir kısıtlama daha getirmek mecburiyetinde kaldık. Biliyorsunuz ki İlçemizde her hafta Pazar günleri kurulan Çakırbeyli ve Dedeköy Üretici Köy pazarları ilimiz ve çevre illerden çok fazla ziyaretçi alıyor. Bu sebeple ilçemizde yoğunlaşmanın azaltılması amacıyla bu süreci atlatan kadar bu pazarlarımız kurulmayacak. Halkımızın sağlığı her şeyden önce geliyor. Diliyorum ülkece bu illetin üstesinden gelecek ve daha güzel yarınlara sağlıkla ve huzurla uyanacağız" dedi.

KAPLAN “BİRLİKTE BAŞARACAĞIZ, TEDBİRLERİ ELDEN BIRAKMAYACAĞIZ”

Bu zor sürecin birlikte tedbirleri en üst seviyede tutarak atlatılacağını belirten Belediye Başkanı Nedim Kaplan “ Korona virüs ile mücadele sürecinde vatandaşlarımızın yoğunlaşma içerisinde bulunmaması için kendi tedbirlerini alması büyük önem arz ediyor. Kendimizi korursak ailemizi, ailemizi korursak tüm çevremizi koruruz. Bu zincirin en temel üç halkası şüphesiz maske, mesafe ve hijyen kurallarına riayet etmek. Toplu alanlardan uzak duralım. Ev ziyaretlerine ara verelim, evimize misafir kabul etmeyelim. Taziye ve ya kutlamalarımızı telefon aracılığı ile yapalım. Yasaklara eksiksiz uyalım. Bu süreçte fiziksel bağ değil, gönül bağı kuralım.  Unutmayalım ki sevdiklerimizle daha güzel yarınlar bugün yapacağımız fedakarlıklar ile gelecek" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.