Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Klasik müzik konseri yoğun ilgi gördü

SANAT 26.01.2018 - 11:40, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4243+ kez okundu.
 

Klasik müzik konseri yoğun ilgi gördü

Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi muhteşem bir müzik dinletisine ev sahipliği yaptı.

AYDIN- Viyolada Deniz Çağlar, klarnette Halil Emrah Öztürk piyanoda ise Elena Yusupova’nın yer aldığı ADÜ Devlet Konservatuvarı Trio Klasik Müzik Konseri’ne Kuşadalı sanatseverler yoğun ilgi gösterdi. "İbramaki Sanat Galerisi Konserleri” kapsamında düzenlenen dinletide Çağlar, Öztürk ve Yusupova tarafından seslendirilen Piazzola’ya ait Adios Nonino isimli eser İbramaki Sanat Galerisi’ni dolduran sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı. “İbramaki Sanat Galerisi Konserleri” 3 Şubat Cumartesi günü Tolga Çoğulu ve Ali Kazım Akdağ’ın sahne alacağı Mikrotonal Gitar ve Bağlama Konseri’yle devam edecek.
Kuşadası Belediyesi İbramaki Sanat Galerisi muhteşem bir müzik dinletisine ev sahipliği yaptı.

AYDIN- Viyolada Deniz Çağlar, klarnette Halil Emrah Öztürk piyanoda ise Elena Yusupova’nın yer aldığı ADÜ Devlet Konservatuvarı Trio Klasik Müzik Konseri’ne Kuşadalı sanatseverler yoğun ilgi gösterdi.

"İbramaki Sanat Galerisi Konserleri” kapsamında düzenlenen dinletide Çağlar, Öztürk ve Yusupova tarafından seslendirilen Piazzola’ya ait Adios Nonino isimli eser İbramaki Sanat Galerisi’ni dolduran sanatseverler tarafından ayakta alkışlandı. “İbramaki Sanat Galerisi Konserleri” 3 Şubat Cumartesi günü Tolga Çoğulu ve Ali Kazım Akdağ’ın sahne alacağı Mikrotonal Gitar ve Bağlama Konseri’yle devam edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.