Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kızlardan karate kursuna yoğun ilgi

SPOR 12.03.2018 - 09:58, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 4123+ kez okundu.
 

Kızlardan karate kursuna yoğun ilgi

Aydın’ın Efeler ilçesinde düzenlenen karate kurslarına özellikle kız öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

AYDIN– Efeler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen karate kursu, Mimar Sinan Spor Salonu’nda devam ediyor. Önceki yıllarda daha çok erkek sporcuların katıldığı karate kurslarına son dönemde özellikle kız öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor. Kız öğrencilerin gösterdiği ilginin kendilerini çok memnun ettiğini kaydeden karate antrenörü Ahmet Engin, “Kız erkek demeden çocuklarımızı spor yapmaya davet ediyorum. Özellikle 5 yaş ve üzeri öğrencilerimizi kurslarımıza bekliyoruz. Çocukların bilgisayar, tablet ve internet gibi alışkanlıklardan kurtulması için karate sporu yapmalarını tavsiye ediyorum. Bu gün sayımız 40- 45 civarında ve her geçen gün sayımız artıyor. Kursumuzun açılmasında emeği geçen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Efeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Pınarcı ve kursa ellerinden gelen desteği veren velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.
Aydın’ın Efeler ilçesinde düzenlenen karate kurslarına özellikle kız öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

AYDIN– Efeler Halk Eğitim Merkezi Müdürlüğü tarafından düzenlenen karate kursu, Mimar Sinan Spor Salonu’nda devam ediyor. Önceki yıllarda daha çok erkek sporcuların katıldığı karate kurslarına son dönemde özellikle kız öğrenciler yoğun ilgi gösteriyor.

Kız öğrencilerin gösterdiği ilginin kendilerini çok memnun ettiğini kaydeden karate antrenörü Ahmet Engin, “Kız erkek demeden çocuklarımızı spor yapmaya davet ediyorum. Özellikle 5 yaş ve üzeri öğrencilerimizi kurslarımıza bekliyoruz. Çocukların bilgisayar, tablet ve internet gibi alışkanlıklardan kurtulması için karate sporu yapmalarını tavsiye ediyorum. Bu gün sayımız 40- 45 civarında ve her geçen gün sayımız artıyor. Kursumuzun açılmasında emeği geçen Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Bekir Çeker, Efeler Halk Eğitim Merkezi Müdürü Hüseyin Pınarcı ve kursa ellerinden gelen desteği veren velilerimize teşekkür ediyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.