Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kızılkaya istedi Çerçioğlu yerine getiriyor

GÜNCEL 12.12.2019 - 14:02, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:50 2595+ kez okundu.
 

Kızılkaya istedi Çerçioğlu yerine getiriyor

Mahallelilerin Başkan Çerçioğlu'ndan talep ettikleri duvar örülüyor.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, Koçarlı'nın Kızılkaya Mahallesi'nde yağışlardan sonra toprak kaymalarının yaşandığı köy meydanında istinat duvarı yapmaya başladığı bildirildi. Yapılan açıklamaya göre, çalışma bitirildiğinde uzun yıllar boyunca bölgede toprak kayması yaşanmayacak. Köy meydanında yapılan çalışma, kot farkından kaynaklanan toprak kaymasının önlenmesi amacıyla yapılıyor. Toplamda yaklaşık 60 metrelik istinat duvarının yüksekliği ise yaklaşık 5,5 metre. Kızılkaya Muhtarı Mehmet Ali Avcı, duvar imalatını Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden talep ettiklerini ve çalışmaların zaman geçirmeden başlandığını belirtip, "Özellikle yağışlı havalarda burası tehlike arz ediyordu. Talebimizi iletmemizin üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra çalışmalar başladı. Emeği geçen herkese özellikle de Aydın'da sosyal belediyeciliği yaşatan Özlem Çerçioğlu'na tüm mahalleliler olarak çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.
Mahallelilerin Başkan Çerçioğlu'ndan talep ettikleri duvar örülüyor.

AYDIN- Aydın Büyükşehir Belediyesi’nin, Koçarlı'nın Kızılkaya Mahallesi'nde yağışlardan sonra toprak kaymalarının yaşandığı köy meydanında istinat duvarı yapmaya başladığı bildirildi. Yapılan açıklamaya göre, çalışma bitirildiğinde uzun yıllar boyunca bölgede toprak kayması yaşanmayacak.

Köy meydanında yapılan çalışma, kot farkından kaynaklanan toprak kaymasının önlenmesi amacıyla yapılıyor. Toplamda yaklaşık 60 metrelik istinat duvarının yüksekliği ise yaklaşık 5,5 metre.

Kızılkaya Muhtarı Mehmet Ali Avcı, duvar imalatını Aydın Büyükşehir Belediyesi'nden talep ettiklerini ve çalışmaların zaman geçirmeden başlandığını belirtip, "Özellikle yağışlı havalarda burası tehlike arz ediyordu. Talebimizi iletmemizin üzerinden kısa bir süre geçtikten sonra çalışmalar başladı. Emeği geçen herkese özellikle de Aydın'da sosyal belediyeciliği yaşatan Özlem Çerçioğlu'na tüm mahalleliler olarak çok teşekkür ediyoruz" diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.