Hasan Dinçer
Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Mustafa Savaş
Rıdvan Eşin

Kızıldereli çocuklara trafik eğitimi

EĞİTİM 07.01.2016 - 17:20, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 2815+ kez okundu.
 

Kızıldereli çocuklara trafik eğitimi

Çocuklar şehir merkezinde trafik kurallarını uyguladı.

Aydın’ın Nazilli İlçesi’ne gelen Kızıldereli çocuklar dün hem eğlendi hem de kırımızı ışık ve trafik eğitimi aldı. Öğretmenleri İsmail Yılmaz eşliğinde Nazilli’ye tiyatroya gelen öğrenciler bir taşla iki kuş vurdu. Öğrenciler tiyatrodan sonra kırmızı ışık ve trafik kuralları hakkında da eğitim aldı. Nazilli Kızıldere Mahallesi İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri ‘Annem Kızar’ adlı tiyatro oyununu izlemek için Nazilli'ye geldiler. Nazilli Belediyesi'nin katkılarıyla Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi'nde ki oyun öğrenciler tarafından beğeniyle izlendi. Oyun çıkışında öğretmenleri İsmail Yılmaz rehberliğinde, Trafik Güvenliği dersinde öğrendikleri bilgileri uygulama fırsatı bulan öğrenciler şehir merkezinde hem tur attılar hem de öğrendikleri trafik kurallarını uyguladılar. Trafik işaretlerine uyarak karşıdan karşıya geçen öğrenciler köylerinde trafik lambası olmadığı için ilk defa kırmızı ışıkta bekleyip, yeşil ışıkta geçtiler.
Çocuklar şehir merkezinde trafik kurallarını uyguladı.

Aydın’ın Nazilli İlçesi’ne gelen Kızıldereli çocuklar dün hem eğlendi hem de kırımızı ışık ve trafik eğitimi aldı. Öğretmenleri İsmail Yılmaz eşliğinde Nazilli’ye tiyatroya gelen öğrenciler bir taşla iki kuş vurdu. Öğrenciler tiyatrodan sonra kırmızı ışık ve trafik kuralları hakkında da eğitim aldı.

Nazilli Kızıldere Mahallesi İlkokulu 4. Sınıf öğrencileri ‘Annem Kızar’ adlı tiyatro oyununu izlemek için Nazilli'ye geldiler. Nazilli Belediyesi'nin katkılarıyla Mehmet Yüzügüler Kültür Merkezi'nde ki oyun öğrenciler tarafından beğeniyle izlendi. Oyun çıkışında öğretmenleri İsmail Yılmaz rehberliğinde, Trafik Güvenliği dersinde öğrendikleri bilgileri uygulama fırsatı bulan öğrenciler şehir merkezinde hem tur attılar hem de öğrendikleri trafik kurallarını uyguladılar. Trafik işaretlerine uyarak karşıdan karşıya geçen öğrenciler köylerinde trafik lambası olmadığı için ilk defa kırmızı ışıkta bekleyip, yeşil ışıkta geçtiler.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.