Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kızılay’dan 'Bazı şeyler gönülden kopmalı’ kampanyası

EKONOMİ 22.06.2015 - 11:17, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3733+ kez okundu.
 

Kızılay’dan 'Bazı şeyler gönülden kopmalı’ kampanyası

Kızılay’ın Ramazan ayı için yürüttüğü kampanya Aydın’da yoğun ilgi görüyor

Türk Kızılayı Aydın Şubesi’nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği sosyal yardımlar bu yılda ihtiyaç sahiplerini sevindiriyor. Ramazan aylarında binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşa 'Bazı Şeyler Gönülden Kopmalı' sloganıyla gıda kolisi ulaştıran Türk Kızılayı Aydın Şubesi, bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor. 'Bazı Şeyler Gönülden Kopmalı' sloganıyla anlaştığı süpermarketlerde yardım kolilerini hayırseverlerin desteğine sunan Türk Kızılayı Aydın Şubesi’nin geleneksel hale getirdiği kampanya bu yıl da büyük ilgi görüyor. Ramazan gıda kolisi kampanyası dolayısıyla yapılan çalışmalar Türk Kızılayı Aydın Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezci başkanlığında Şube Genel Hizmet Yöneticisi Erdal Akıl ve gönüllü üniversite öğrencisi Neslihan Türkyılmaz koordinatörlüğünde yürütülüyor. Efeler merkez Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir alışveriş merkezinde 15.00 ila 22.30 saatleri arasında hayırsever vatandaşların bağışları kabul ediliyor. ÖZEL VE UYGUN FİYATLAR Kızılay’ın anlaştığı süpermarketlerde 19 TL’den 49 TL’ye 4 ayrı pakette yardım kolilerin satışa sunulduğunu belirten Türk Kızılayı Aydın Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezci, hayırseverleri Ramazan ayında bağışta bulunmaya davet etti. Pekmezci, “Hayırsever vatandaşlarımız alışveriş yaptıkları sırada bu paketlerden birisini alıp ücretini markete ödedikten sonra Kızılay’ın o markette bulunan standına teslim ediyor. Bu paketler, süpermarketler tarafından Kızılay için özel ve oldukça uygun fiyatlara hazırlandı. Kızılay, gıda yardım kolisini makbuz keserek alıyor ve hayırsevere teşekkür belgesi takdim ediyor. Yardımlar, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldığında da hayırsevere bunu mesajla bildiriyoruz” dedi.
Kızılay’ın Ramazan ayı için yürüttüğü kampanya Aydın’da yoğun ilgi görüyor

Türk Kızılayı Aydın Şubesi’nin Ramazan ayında geleneksel hale getirdiği sosyal yardımlar bu yılda ihtiyaç sahiplerini sevindiriyor.

Ramazan aylarında binlerce ihtiyaç sahibi vatandaşa 'Bazı Şeyler Gönülden Kopmalı' sloganıyla gıda kolisi ulaştıran Türk Kızılayı Aydın Şubesi, bu yıl da ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya devam ediyor. 'Bazı Şeyler Gönülden Kopmalı' sloganıyla anlaştığı süpermarketlerde yardım kolilerini hayırseverlerin desteğine sunan Türk Kızılayı Aydın Şubesi’nin geleneksel hale getirdiği kampanya bu yıl da büyük ilgi görüyor.

Ramazan gıda kolisi kampanyası dolayısıyla yapılan çalışmalar Türk Kızılayı Aydın Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezci başkanlığında Şube Genel Hizmet Yöneticisi Erdal Akıl ve gönüllü üniversite öğrencisi Neslihan Türkyılmaz koordinatörlüğünde yürütülüyor. Efeler merkez Cumhuriyet Mahallesi’ndeki bir alışveriş merkezinde 15.00 ila 22.30 saatleri arasında hayırsever vatandaşların bağışları kabul ediliyor.

ÖZEL VE UYGUN FİYATLAR

Kızılay’ın anlaştığı süpermarketlerde 19 TL’den 49 TL’ye 4 ayrı pakette yardım kolilerin satışa sunulduğunu belirten Türk Kızılayı Aydın Şube Başkanı Bekir Sıtkı Pekmezci, hayırseverleri Ramazan ayında bağışta bulunmaya davet etti. Pekmezci, “Hayırsever vatandaşlarımız alışveriş yaptıkları sırada bu paketlerden birisini alıp ücretini markete ödedikten sonra Kızılay’ın o markette bulunan standına teslim ediyor. Bu paketler, süpermarketler tarafından Kızılay için özel ve oldukça uygun fiyatlara hazırlandı. Kızılay, gıda yardım kolisini makbuz keserek alıyor ve hayırsevere teşekkür belgesi takdim ediyor. Yardımlar, ihtiyaç sahibi ailelere ulaştırıldığında da hayırsevere bunu mesajla bildiriyoruz” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.