Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kızılay Söke'de ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor

GÜNCEL 05.06.2017 - 16:18, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 4202+ kez okundu.
 

Kızılay Söke'de ihtiyaç sahiplerine ulaşıyor

AYDIN- Türk Kızılayı Söke Şubesi, bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gıda paketi kampanyası yürütüyor. Gıda paketlerinin yanı sıra adak kurban kesimi ile fitre-zekat bağışlarının toplanması için çalışmaları yapılıyor.  “Ramazan’ı Bu Hilalin Altında Paylaşalım” adıyla yürütülen kampanya kapsamında hayırseverlerin Kızılay aracılığı ile ihtiyaç sahiplerini sevindirebileceklerini belirten Kızılay Söke Şube Başkanı Oğuz Eryıldız, “Geleneksel hale gelen gıda kolisi bağış kampanyası ile Novada Kipa alışveriş merkezlerinde 13.00 ila 22.00 saatleri arasında hayırsever vatandaşların bağışları kabul ediliyor” dedi. Yıl boyunca süren adak kurban kesimi 2017 Ramazan ayında da devam edeceğini belirten Oğuz Eryıldız, Kızılay’ın geçen Ramazan aylarında olduğu gibi yardımseverlerin zekât ve adaklarının ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını belirtti. Fitrelerin Diyanet İşleri Başkanlığı’nın açıkladığı taban fiyat üzerinden kabul edildiğini söyleyen Oğuz Eryıldız, “Fitreler, Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak” dedi. Toplanan zekat ve fitrelerden Kızılay’ın kesinlikle komisyon almadığını belirten Kızılay Söke Şube Başkanı Oğuz Eryıldız, “Kızılay hiç bir aracı kişi ve kurum kullanmaz. Bağışlar Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından bizzat makbuz karşılığında alınır. Vatandaşlarımızın içi bu konuda rahat olsun. Kızılay gerçek ihtiyaç sahiplerine bizzat ulaşır” diye konuştu. Oğuz Eryıldız, ayrıca kurban ayında kurban bağışlarında elde edilen kurban kavurmalarının ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını belirterek, “Üretilen et konserveleri her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor. Söke’de Yaklaşık 500 adet kurban kavurması ihtiyaç sahiplerinin iftar sofralarında yer aldı” diye konuştu. Oğuz Eryıldız Kızılay kampanyalarına destek verenlere teşekkür ederek, yen bağışçı hayırseverleri beklediklerini ifade etti.

AYDIN- Türk Kızılayı Söke Şubesi, bu Ramazan ayında da ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak üzere gıda paketi kampanyası yürütüyor. Gıda paketlerinin yanı sıra adak kurban kesimi ile fitre-zekat bağışlarının toplanması için çalışmaları yapılıyor.

 “Ramazan’ı Bu Hilalin Altında Paylaşalım” adıyla yürütülen kampanya kapsamında hayırseverlerin Kızılay aracılığı ile ihtiyaç sahiplerini sevindirebileceklerini belirten Kızılay Söke Şube Başkanı Oğuz Eryıldız, “Geleneksel hale gelen gıda kolisi bağış kampanyası ile Novada Kipa alışveriş merkezlerinde 13.00 ila 22.00 saatleri arasında hayırsever vatandaşların bağışları kabul ediliyor” dedi.

Yıl boyunca süren adak kurban kesimi 2017 Ramazan ayında da devam edeceğini belirten Oğuz Eryıldız, Kızılay’ın geçen Ramazan aylarında olduğu gibi yardımseverlerin zekât ve adaklarının ihtiyaç sahiplerine ulaştırıldığını belirtti. Fitrelerin Diyanet İşleri Başkanlığı’nın açıkladığı taban fiyat üzerinden kabul edildiğini söyleyen Oğuz Eryıldız, “Fitreler, Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahiplerine ulaştırılacak” dedi.

Toplanan zekat ve fitrelerden Kızılay’ın kesinlikle komisyon almadığını belirten Kızılay Söke Şube Başkanı Oğuz Eryıldız, “Kızılay hiç bir aracı kişi ve kurum kullanmaz. Bağışlar Şube Başkanı ve Yönetim Kurulu üyeleri tarafından bizzat makbuz karşılığında alınır. Vatandaşlarımızın içi bu konuda rahat olsun. Kızılay gerçek ihtiyaç sahiplerine bizzat ulaşır” diye konuştu.

Oğuz Eryıldız, ayrıca kurban ayında kurban bağışlarında elde edilen kurban kavurmalarının ihtiyaç sahiplerine dağıtıldığını belirterek, “Üretilen et konserveleri her yıl olduğu gibi bu yıl da Ramazan ayı içerisinde ihtiyaç sahiplerine dağıtılıyor. Söke’de Yaklaşık 500 adet kurban kavurması ihtiyaç sahiplerinin iftar sofralarında yer aldı” diye konuştu.

Oğuz Eryıldız Kızılay kampanyalarına destek verenlere teşekkür ederek, yen bağışçı hayırseverleri beklediklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.