Rıdvan Eşin
Esnaf Odaları Bidliği
Aydem
Rıdvan Eşin

Kızgınlık sorunu çözülen kedi derin uykuya daldı

SANAT 30.09.2015 - 02:41, Güncelleme: 01.12.2020 - 14:49 3490+ kez okundu.
 

Kızgınlık sorunu çözülen kedi derin uykuya daldı

Sürekli kızgınlık yaşadığı için mahalleyi uyutmayan pamuk derdinden kurtuldu

Aydın Efeler ilçesi Orta Mahallede yaşayan ve mahalle sakinleri tarafından bakılan Pamuk isimli dişi kedi 5 aydır devam eden kızgınlığı nedeniyle mahalle sakinlerini geceleri uykusuz bırakınca Veteriner Hekim Cemil Şahin hem kedinin derdine hem de aşırı kedi miyavlaması nedeniyle uykusuz kalan mahalle sakinlerinin derdine çare buldu. Yumurtalıklarında kist tespit edilen sevimli kedi geçirdiği operasyon sonucu rahatladı.  Pamuk isimli dişi kedinin Mart ayında başlayan doğal kızgınlığının yaz aylarında da devam etmesi üzerine rahatsızlık duyan mahalle sakinleri Pamuk’u veterinere getirdi. Kedinin yumurtalıklarında kist tespit eden veteriner hekim Cemil Şahin, yaptığı operasyonda kedinin yumurtalıklarında ciddi boyutta büyüklüğe ulaşmış kist ile karşılaştı. Ameliyat ile yumurtalıkları alınan Pamuk isimli kedinin kızgınlık sorunu çözülürken kedi 5 aydır yaşadığı sıkıntının sona ermesi ile derin bir uykuya daldı.
Sürekli kızgınlık yaşadığı için mahalleyi uyutmayan pamuk derdinden kurtuldu

Aydın Efeler ilçesi Orta Mahallede yaşayan ve mahalle sakinleri tarafından bakılan Pamuk isimli dişi kedi 5 aydır devam eden kızgınlığı nedeniyle mahalle sakinlerini geceleri uykusuz bırakınca Veteriner Hekim Cemil Şahin hem kedinin derdine hem de aşırı kedi miyavlaması nedeniyle uykusuz kalan mahalle sakinlerinin derdine çare buldu. Yumurtalıklarında kist tespit edilen sevimli kedi geçirdiği operasyon sonucu rahatladı. 

Pamuk isimli dişi kedinin Mart ayında başlayan doğal kızgınlığının yaz aylarında da devam etmesi üzerine rahatsızlık duyan mahalle sakinleri Pamuk’u veterinere getirdi. Kedinin yumurtalıklarında kist tespit eden veteriner hekim Cemil Şahin, yaptığı operasyonda kedinin yumurtalıklarında ciddi boyutta büyüklüğe ulaşmış kist ile karşılaştı. Ameliyat ile yumurtalıkları alınan Pamuk isimli kedinin kızgınlık sorunu çözülürken kedi 5 aydır yaşadığı sıkıntının sona ermesi ile derin bir uykuya daldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve aydinyeniufuk.com.tr sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.